Αρχική » Ο Κουτσομπόλης: Ξεκινά η προανακριτική, το μέγα ερώτημα της πλατείας και το πλοίο της Αγάπης

Ο Κουτσομπόλης: Ξεκινά η προανακριτική, το μέγα ερώτημα της πλατείας και το πλοίο της Αγάπης

από Άκης Χουζούρης

Χαίρετε Κουτσομπολάτρες και Κουτσομπολάτρισσες, φίλες και φίλοι της στήλης. Και της Αλήθειας. Πάντα. Πριν από όλα και πάνω από όλα η αλήθεια. Τονίζω οτι η αλήθεια του καθενός δεν είναι η πραγματικότητα.

Τι είναι αλήθεια; Δέησε το σύστημα της Δικαιοσύνης στην περιοχή μας και ξεκινούν οι διαδικασίες προανάκρισης της μεγάλης δίκης- που ταλανίζει την Αμαλιάδα- μιας υπόθεσης με πορίσματα από το 2018, αλλά δυστυχώς από ταχύτητα πάσχουμε. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος μάρτυρας στην Προανάκριση. Ως Δήμαρχος είχε ζητήσει το 2015, τον έλεγχο της υπόθεσης. Γι’ αυτό φίλοι μου σπουδαίοι, επειδή η υπόθεση έχει βάθος και προπάντων αμετροέπεια, “ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ 2 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ”.(Ένα το κρατούμενο).

Ο Λυμπέρης έχει μεγάλο θέμα αν βγει καταδικαστικό πόρισμα. Ακόμα μεγαλύτερο αν δεν βγει. Δεν γίνεται να σέρνεται η υπόθεση και ο νυν Δήμαρχος να λέει “Ρε παιδιά βρέχει”. Και αν συνεχίζει να το λέει, αυτό δεν σημαίνει οτι θα το λένε οι στενοί του συνεργάτες ή οι νυν δημοτικοί του σύμβουλοι. Μάλιστα είναι πολλοί και πολλές που δηλώνουν από τώρα οτι “ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”. (2 τα κρατούμενα).

Ψάχνονται εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ (μέρος του μην είμαι ισοπεδωτικός) για τις δημοτικές εκλογές. Έχουν λύσει τα θέματα στον Πύργο, στην Κρέστενα, στη Ζαχάρω, στη Κυλλήνη, στη Γαστούνη, στην Ολυμπία και λένε να ασχοληθούν με την Αμαλιάδα. Ε, ρε γλέντια. Πάντως το σίγουρο είναι ο μεγάλος συνωστισμός στις περιφερειακές εκλογές βλέποντας “πεδίο δόξης λαμπρόν”. ( 3 τα κρατούμενα).

Ο Παπαδάκος Ήρθε. Και βρόντηξε. Έβγαλε Δελτίο τύπου για το Κάμπινγκ. Και έδωσε συνέντευξη σε 20 παιδάκια στα γραφεία του. Πολύ δύσκολες οι ερωτήσεις. Από την ειλικρίνεια των παιδιών φαίνεται πώς βλέπουν και πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και στην πόλη που ζουν. Ο Ανδρέας ως large απάντησε σε όλα. Και μίλησε για όλα. Προσεχώς στους δέκτες σας. Α, μία πληροφορία. Νέος Δικηγόρος ξεκινά άμεσα με την Ήλιδα 36. Προσεχώς θα διαρρεύσει το όνομα, Το οποίο ξεκινά από το όγδοο γράμμα της Αλφαβήτου. Και το όνομα και το επώνυμο. (Συν 2 κρατούμενα συνολικά 5).

Πώς θα επηρεάσουν οι βουλευτικές εκλογές τις δημοτικές; Αυτοί που δεν θα βγουν τι θα κάνουν; Δεν θα θέλουν να κατέβουν στο Δήμο; Το μέγα ερώτημα στα καφενεία…Στις Βουλές της Αμαλιάδας. (6ο κρατούμενο).

7 και τελευταίο. 7 παρατάξεις σε μία πόλη που η κυβέρνηση κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κάθοδο ολοκληρωμένων ψηφοδελτίων. 7 επί 400 και πάνω άτομα κάνουν κοντά 2.800 πρόσωπα. Φυσικά θα μου πείτε οτι μερικές παρατάξεις θα κατεβάσουν το ελάχιστο δηλαδή καμία 100αριά άτομα. Όμως τότε το 3%-4% δεν το ξεπερνάνε. Άρα; Μήπως θα δούμε πολλές πολλές αποχωρήσεις και το θρίλερ να γίνει “το πλοίο της Αγάπης”;

Και η πιο μεγάλη ατάκα που αγαπάω αυτήν την εβδομάδα. “Ο ανεγκέφαλος δεν κινδυνεύει από εγκεφαλικό”…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00