Αρχική » Ο Κουτσομπόλης: Στη φάκα Λυμπέρη ο Μητσοτάκης, τι γίνεται στο Νοσοκομείο, γιατί “ανοίγουν 2 δωμάτια” και πώς θα μπαίνει το ασθενοφόρο; Με “κωλιές”

Ο Κουτσομπόλης: Στη φάκα Λυμπέρη ο Μητσοτάκης, τι γίνεται στο Νοσοκομείο, γιατί “ανοίγουν 2 δωμάτια” και πώς θα μπαίνει το ασθενοφόρο; Με “κωλιές”

από Άκης Χουζούρης

Καλά δεν βρίσκεται κάποιος “σοβαρός” δεξιός δίπλα στον Μητσοτάκη; Τέτοια γκάφα που έγινε στις 5 του Μάη, ούτε στα καλύτερα όνειρα του Τσίπρα… Μα καλά στις 14 Μάη θα ανοίξουν τα ΤΕΠ στη Νέα Πτέρυγα; Μαζί Καρβέλης, Πολίτης και Μπαχού; Μα καλά. Είναι στα καλά τους;

Εδώ δεν μιλάμε για ένα γήπεδο να βάλεις 2 τέρματα και να παίξεις. Ούτε να φτιάξουμε μισό χιλιόμετρο δρόμος και να αφήσουμε το υπόλοιπο για μετά. Εδώ μιλάμε για ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Μιλάμε για ασθενείς. Για αρρώστους. Και τι λέμε τώρα. Τι λέει η δημαρχάρα του Δήμου Ήλιδας. Ας μπουν 2 γιατροί να παριστάνουν οτι κοιτάζουν τους πολίτες. “Ας ανοίξει μία πόρτα ρε παιδί μου” να φανεί ότι ανοίγει η Νέα Πτέρυγα.

Πού είναι οι νέοι γιατροί; 5 Νέοι Γενικής Ιατρικής μας είχαν υποσχεθεί.

Πού είναι ο περιφερειακός δρόμος; Πώς θα μπαίνει το ασθενοφόρο; Με κωλιές;

Ποια από τα Ιατρεία θα πάνε στη Νέα πτέρυγα; Το καρδιολογικό; Το ακτινολογικό; Το παθολογικό; Η αιμοδοσία; Α, μήπως πάνε οι συνταγές; Α, μάλιστα.

Τμήμα Επειγόντων περιστατικών ανοίγονται στη νέα πτέρυγα (ΤΕΠ) ή κανά 2 τμηματάκια με 2 επικουρικούς;

Άρα φανταστείτε έναν ασθενή. Έρχεται με ασθενοφόρο, τον αφήνουν μπροστά. Τον πάνε κάτω στο παθολογικό. Τον φέρνουν πάνω στο ακτινολογικό. Τον ξαναπάνε κάτω στο χειρουργικό. Ωχ ξεχάσαμε ανεβαίνει στην αιμοδοσία. Πιστεύω οτι από το ζάλισμα, θα σηκωθεί και θα φύγει!

Εν τω μεταξύ, αν βρέξει; Έχει σκεπή; Έχει μόνωση; Κατάλαβα. Θα πάνε σε δωμάτια που έχει σκεπή. Για νερό και αποχέτευση είμαστε καλά. Με το ρεύμα; Είμαστε σίγουροι οτι τα watt κρατούν τη νέα πτέρυγα;

Εκείνος ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.) πού είναι; Ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας; Τα κόμματα; Οι δημοτικές παρατάξεις;

Όλα στο βωμό να στηριχθεί ο Λυμπέρης. Γιατί; Γιατί έχει πείσει τη Νέα Δημοκρατία ότι στην Ηλεία είναι ο καλύτερος σύμμαχός της. Λαμπρά. Όμως υπάρχει και η ασφάλεια των ασθενών. Μετά τα “Τέμπη”, θα πρέπε να είχαν βάλει μυαλό οι παράγοντες στην Αθήνα, στην Πάτρα στα κέντρα αποφάσεων.

Γι’ αυτό κάνω μία ύστατη προσπάθεια στους συνήθως λαλίστατους και γιατρούς και τα σωματεία, να πάρουν θέση για την ασφάλεια και τις απαιτούμενες άδειες σκοπιμότητας και λειτουργίας που θα ξεκινήσουν, αν ξεκινήσουν, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, “2 δωμάτια στην Νέα πτέρυγα”.

Άμοιρη Αμαλιάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00