Αρχική » Αναγνωστόπουλος Θεολόγος. Άρθρο παρέμβαση και συναυλία στις 8 Οκτωβρίου

Αναγνωστόπουλος Θεολόγος. Άρθρο παρέμβαση και συναυλία στις 8 Οκτωβρίου

από Άκης Χουζούρης

“Δεν ξέρω γιατί ενώ όλοι θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο βρίζονται δημόσια μεταξύ τους… Εάν ο στόχος είναι κοινός καλό θα ήταν να αφήσουμε τον κόσμο να αποφασίσει τι είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά για το μέλλον του δήμου.

Τα πράγματα είναι απλά.

Ο κόσμος υποτίθεται ότι ξέρει τι θέλει. Αφήστε τις δημοσκοπήσεις και κοιτάξτε να μας πείσετε με αποδείξεις για όσα έχετε κάνει και βάσει αυτών τι μπορείτε να προσφέρετε ο καθένας στον τομέα του και μιλάω γενικά. Όπως έχω ξαναπεί την επόμενη μέρα πάλι φίλοι θα είμαστε και πάλι στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.

Επίσης είναι σωστό να γνωρίζουμε όλοι ανεξαιρέτως τη διαφορά των <Χρηματίζω και Κάνω Δωρεά>. Η διαφορά είναι Μεγάλη και ο σκοπός διαφορετικός.

Άλλωστε όλοι ξέρουμε ❤️

Και ο μέσος πολίτης κάθε τόπου μπορεί να αναγνωρίσει τον ενεργό, τον ικανό και αυτόν που έχει διαγράψει μια πορεία στη ζωή του.

Αυτός που δε μπορεί να το αναγνωρίσει είναι αυτός που η οικογένεια του, η μοίρα και η ζωη δεν του έδωσαν τη δυνατότητα ανάπτυξης του μορφωτικού και βιοτικού του επιπέδου.

Καλή η αγάπη για τον τόπο αλλά χρειάζεται και γνώση του κάθε αντικειμένου για την επίτευξη στόχων . Κοινώς με χαλίκι δε φτιάχνεις το χαλασμένο δρόμο απλά μπαλωνεις την τρύπα. Ρητορικα μιλώντας δεν χρειαζόμαστε άλλες τρύπες.

Εγώ επέλεξα τον κ. Παπαδάκο γιατί θεωρώ πως είναι ο μόνος αυτή τη χρονική στιγμή που έμπρακτα και με πλήρη ανιδιοτέλεια πράττει όσα υπόσχεται και ακόμα περισσότερα.

Είναι ο μόνος που δεν έχει ανάγκη ούτε μισθό, ούτε μίζα, ούτε ρουσφέτι. Τον πιστεύω και τον στηρίζω γιατί γνωρίζω προσωπικά ότι έχει τη δυνατότητα να κάνει όλα όσα χρειάζεται για να γίνει ο Δήμος Ήλιδας πρότυπο στη χώρα.

Αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεκτή κάθε είδους υγιής αντιπαράθεση.

Καλή επιτυχία σε όλους ανεξαιρέτως.

Ας εκλέγουν οι πιο άξιοι και ικανοί με τον κοινό στόχο και κυρίως όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και να δουλέψουν”.

Θεολόγος Αναγνωστόπουλος: Ερμηνευτής- Στιχουργός- Συνθέτης- Ενορχηστρωτής- Καθηγητής Μουσικής- Οικονομολόγος

Ήλιδα ΤριανταέξιΑνδρέας Παπαδάκος – Ήλιδα 36Mantato.eu

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00