Αρχική » Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαδάκου για την 25η Μαρτίου

Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαδάκου για την 25η Μαρτίου

από Maria Petroutsa

Ως εκπρόσωπος των απόδημων Ελλήνων στην περιοχή, επιθυμώ να επισημάνω το διπλό αίσθημα υπερηφάνειας που συνοδεύει εμάς τους Έλληνες που έχουμε ζήσει στο εξωτερικό. Ο καθένας μας, απομακρυσμένος από την αγκαλιά της πατρίδας, αντιλαμβάνεται περισσότερο την αξία της και τη σημασία των ηρωικών αγώνων που έγιναν για την  ελευθερία και την ανεξαρτησία της. Οι πράξεις ανδρείας  και θυσίας των προγόνων μας αποτελούν πηγή έμπνευσης όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλους τους λαούς του κόσμου.

Η 25η Μαρτίου αποτελεί αφετηρία για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους  για την ελευθερία της πατρίδας. Είναι μια μέρα που αναδεικνύει  το θάρρος των ηρώων που έδωσαν το παράδειγμα με το αίμα και την αυταπάρνησή τους. Η Εθνική Επέτειος είναι μια ευκαιρία να αναφερθούμε στην ηρωική αντίσταση του ελληνικού λαού κατά του εχθρού και να τιμήσουμε την αξεπέραστη αξία της ελευθερίας.

Αλλά πέρα από την εθνική εορτή, την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε και τον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μια σημαντική ημέρα για την θρησκεία μας. Η Θεοτόκος, ως μητέρα του Ιησού Χριστού, αναγνωρίζεται ως η πρώτη προστάτιδα του ελληνικού λαού και σύμβολο αγάπης και ελπίδας για όλους τους χριστιανούς.

Ως πολίτης του Δήμου ‘Ήλιδας και αρχηγός παράταξης, εύχομαι ο τόπος μας να απαλλαγεί σύντομα από το ζυγό των προηγούμενων διοικήσεων, που οδήγησαν τον δήμο σε δυσμενή θέση. Παράλληλα, εύχομαι ότι η αίσθηση ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών θα συμβάλει στην ανανέωση και την ανάπτυξη του τόπου μας και θα φέρει καλύτερες μέρες για όλους μας!

Με εκτίμηση

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Ήλιδα 36»

Ανδρέας Παπαδάκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00