Αρχική » Ο Κουτσομπόλης: Νέος διαγωνισμός της στήλης σε εξέλιξη, μην τρώτε άλλο, τα μαργαριτάρια της συνέντευξης και η μήνυση στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κουτσομπόλης: Νέος διαγωνισμός της στήλης σε εξέλιξη, μην τρώτε άλλο, τα μαργαριτάρια της συνέντευξης και η μήνυση στο ΣΥΡΙΖΑ

από Άκης Χουζούρης

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.

Πολλές οι θρησκευτικές συνάξεις, οι μαζώξεις, τα κοκορέτσια και τα αρνιά. Έχει βγει amber alert “Όχι άλλο φαγητό. Μην τρώτε άλλο.”

Στην κατάνυξη της Μεγάλης εβδομάδας παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη Λυμπέρη στο iliatoday.gr. Προτείνω στον Ανδρέα Παπαδάκο να αναπαράγει τη συνέντευξη στους προσωπικούς του λογαριασμούς και να φιλοξενηθεί σε όλα τα sites της Ηλείας. Η συνέντευξη Λυμπέρη είναι τσάμπα διαφήμιση για τους αντιπάλους του.

Μερικά απίθανα συνέντευξης κ. Λυμπέρη:

1) Δεν μπορώ να κάνω και Μονακό την Αμαλιάδα. Σημείωση δική μας: Τι ακριβώς είναι σήμερα η Αμαλιάδα; (Παρακαλώ στείλτε τις απαντήσεις σας στο email μας. Δεν δεχόμαστε χωριά και κοινότητες από την Ηλεία). Οι πρώτοι 10 που απαντήσουν σωστά, θα εισπράξουν δωροεπιταγή έκπληξη.

2) Μιζέρια; Ποια μιζέρια στην Αμαλιάδα; Έφυγε η σχολή, δεν έχει κόσμο το Νοσοκομείο, η Κουρούτα υπολειτουργεί, αλλά εγώ δεν βλέπω μιζέρια. Σημείωση δική μας: Μιλάμε για ανάπτυξη και κόσμο πολύ.

3) Δεν ολοκλήρωσα το έργο των 100 ημερών λόγω Κορονοϊού. Σημείωση δική μας: Ο κ. Λυμπέρης ανέλαβε 1/9/2019 και τα πρώτα μέτρα ήταν στις Απόκριες τέλη Φεβρουαρίου 2020. Δηλαδή 180 ημέρες μετά ήρθε ο Κορονοϊός. Και φυσικά τα έργα δεν σταμάτησαν αυτόματα. Σημείωση δική μας: Δεν είναι το φόρτε μας η αριθμητική.

4) Μου κάνουν κριτική κάτι αρουραίοι. Δεν πρέπει να με κριτικάρουν. Σημείωση δική μας: Βόρεια Κορέα γίναμε τελικά.

5) Έκανα τρομερά έργα. Το Διυλιστήριο, το κολυμβητήριο, οι Χώροι διαχείρισης Απορριμμάτων. Σημείωση δική μας: Μήπως δεν ξέρει ή δεν μένει Αμαλιάδα; Κανένα δεν λειτουργεί σωστά.

Κατά τα άλλα τρομάξαμε πάλι με διακοπή νερού το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Μείναμε με το αρνί… στην άκρη αλλά δέησε και ήρθε μερικές ώρες μετά. Ευτυχώς γιατί το νερό είναι άλλο ένα έργο του κ. Λυμπέρη.

Δεν υπήρξαν και πολλά βεγγαλικά στην πόλη. Τι έγινε; Οικονομία στα πατρακλίκια; Κάτι συμβαίνει εδώ.

Πρόγραμμα 50 ημερών έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πήρε την ιδέα του κ. Λυμπέρη το 2019 και την έκοψε στη μέση. Μήνυση στο ΣΥΡΙΖΑ από την παράταξη των 7 του Δημάρχου.

Το Σαββατοκύριακο κλείνει η Βουλή. Αρχίζουν οι εκλογές.

Βροντερή παρουσία Αβραμόπουλου που είναι από την Ηλεία. Όχι 1 όχι 2 αλλά 10 άτομα είχε συνοδεία την Μεγάλη Παρασκευή.

Αληθώς ο κύριος και καλές εκλογές να έχουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00