Αρχική » Συνεχίζει με ψέματα ο Λυμπέρης: Δεν ανακοίνωσε κανένα πρωτοκλασάτο στέλεχος, χάνει 11 Δημοτικούς συμβούλους, ανακοινώνει 5 οικογένειες και βαφτίζει τα δικαστήριά του, εμπάθεια!

Χθές Παρασκευή 29 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Λυμπέρης ανακοίνωσε 115 ονόματα και παράλληλα την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Οκτώβρη. Μία ανακοίνωση γεμάτο ψεύδη και συκοφαντίες, μία ανακοίνωση που δείχνει οτι οι κοινότητες και η Αμαλιάδα του έχουν γυρίσει την πλάτη παρά τους εκβιασμούς και τις τελευταίες εξυπηρετήσεις.

Από τα 115 ονόματα τα 60 είναι από κοινότητες. Απ’ αυτά τα 60 ονόματα τα μισά είναι οικογένειες και άνθρωποι που εργάζονται στο Δήμο Ήλιδας. Μάλιστα υπάρχουν ονόματα που έχουν πιεστεί, έχουν δοθεί διάφορα ανταλλάγματα, που γνωρίζει ο κόσμος και τα έχει καταδικάσει.

Για την Αμαλιάδα, τον κορμό της Αμαλιάδας, κανένα στέλεχος από τα γνωστά και “παλιά” στελέχη δεν ανακοινώθηκε. Του έχουν γυρίζει την πλάτη και του αρνήθηκαν την ανακοίνωση. Η απόφασή τους κάνουν τον Λυμπέρη να τους “αντικαθιστά” με ονόματα που δεν έχουν καμία σχέση με την Αμαλιάδα και την κοινωνία.

Τα 55 ονόματα που έλκουν την καταγωγή τους από την Αμαλιάδα, είναι πολλά που τις προηγούμενες εκλογές δεν πήραν πάνω από 100 ψήφους. Επίσης είναι μερικά ονόματα που ενώ είχαν δεσμευτεί σε άλλους συνδυασμούς, ανακοινώθηκαν τελικά με του Λυμπέρη. Έχουν υπογράψει; Έχουν ερωτηθεί;

Και φυσικά χθες ο κ. Λυμπέρης ανακοίνωσε οτι κατάθεσε υπόμνημα. Δεν ανακοινώθηκε η απάντηση του δικαστηρίου. Και σύμφωνα με πληροφορίες και λόγω καθόδου Κασιδιάρη, η κυβέρνηση αυστηροποιεί το πλαίσιο για Δημάρχους που έχουν καταδικαστεί με κακουργήματα.

Με ψέματα ήταν Δήμαρχος κοντά 20 χρόνια, με ψέματα συνεχίζει προς το τέλος της θητείας του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00