Αρχική » 5 Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος. Ανδρέας Παπαδάκος: “Έχουμε χρέος για τις μελλοντικές γενιές, να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο περιβάλλον στα παιδιά μας”

5 Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος. Ανδρέας Παπαδάκος: “Έχουμε χρέος για τις μελλοντικές γενιές, να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο περιβάλλον στα παιδιά μας”

από Άκης Χουζούρης

Η σημερινή ημέρα αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος συμπίπτει με μία εξαιρετική εκδήλωση χορευτικών σωματείων στα Σαβάλια, στην παραλία. Παρακολουθώντας την εκδήλωση διαπίστωσα τα χάλια της παραλίας, τα σκουπίδια και την καταστροφή του Περιβάλλοντος. Θεωρώ οτι είναι χρέος μας να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο περιβάλλον στα παιδιά μας όχι στα χαρτιά, όχι με προτάσεις κενές περιεχομένου, αλλά με πράξεις.

Το περιβάλλον της πόλης μας, της κοινότητάς μας, είναι προτεραιότητα ως επόμενη Δημοτική αρχή. Δεν πιστεύω σε μαγικές λύσεις, πιστεύω στην απλή λογική να καθαρίσουμε, να μαζέψουμε και να ενεργοποιήσουμε όλους τους κατοίκους να προσέχουν και να βοηθούν να έχουμε μία καθαρή παραλία, ένα καθαρό περιβάλλον και για μας αλλά πρωτίστως για τις επόμενες γενιές.

Το περιβάλλον είναι η προστασία του είναι πρώτη προτεραιότητά μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00