Αρχική » Υποψηφιότητα  Βόμβα στην Παράταξη Ήλιδα 36!!!!

Υποψηφιότητα  Βόμβα στην Παράταξη Ήλιδα 36!!!!

από Maria Petroutsa

Τάσσομαι αλληλέγγυος και στο πλευρό του επί χρόνια φίλου Ανδρέα Παπαδάκου ενώπιον του εκλογικού του αγώνα ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ.

Το πρόγραμμα του για την υγεία ( Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Σιμόπουλο, ιατρικός εξοπλισμός ), ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, Οικολογική μέριμνα, παράκτια προστασία, οικονομικός εξορθολογισμός καταχρεωμένου Δήμου και Δημοτών, ενισχυτικό εισόδημα μέσω τουρισμού και επιχειρηματικότητας, πολιτισμού, επενδύσεων , νέων δομών και δραστηριοτήτων  είναι ΣΥΜΦΩΝΟ με τις κοινωνικές προσδοκίες του Δήμου και έχει εναρμονιστεί στα οράματα της νεολαίας.

Σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς της προεκλογικής εκστρατείας που βιώνουμε, που βασιλεύουν η μνησικακία, η συκοφαντική δυσφήμιση, η κακοβουλία, η εκδικητικότητα και αντεκδίκηση. Όπου η πολιτική και αυτοδιοίκητή ζωή ποινικοποιήται ένθεν και ένθεν, όπου θεσμικά πρόσωπα σύρονται στα δικαστήρια με ποινικά « πάρθια βέλη» εκατέρωθεν, και με ασίγαστο μίσος στήνονται «λαϊκίστικες και διαδικτυακές δίκες», ας αναλογιστούμε Το Αξίωμα του Πλάτωνα:

« … Τον μη δυνάμενον αιδούς και δίκης μετέχειν κτήνειν ως νόσον πόλεως» , που σημαίνει :

Υποχρεωτικά και επιτακτικά οι πολίτες, πρέπει να λαμβάνουν θέση στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα με ταπεινότητα, ηθική συστολή (¨ αιδώς¨) και αίσθημα δικαίου, με γνώμονα το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και να περιφρουρούν τα ΑΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ.

Το κοινό περί δικαίου αίσθημα ( ¨Δίκη¨) του Δημότη Ήλιδας επιτάσσει την Αλλαγή, στον Δήμο και την υλοποίηση του στόχου και του προγράμματος του Ανδρέα Παπαδάκου.

Υ.Γ. Το άνω αξίωμα του Πλάτωνα βρίσκεται σμιλευμένο σε μια μαρμάρινη επιγραφή στην είσοδο του Δικαστηρίου Αμαλιάδας επί 15ετίας περίπου, από την εποχή που ήμουν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου για να μας θυμίζει ότι θα είναι επίκαιρο ανά τους αιώνες…

Αμαλιάδα 28/8/2023

Απόστολος Λιώσης

Επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00