Αρχική » Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Ήλιδα 36

Άρθρο του Νίκου Νικολόπουλου- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Ήλιδα 36

από Maria Petroutsa

Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές.> Οι επικεφαλής των παρατάξεων έχουν επιδοθεί σε αμέτρητες φωτογραφίσεις με υποψήφιους, σε εκκλησιασμούς και συμμετοχές σε πανηγύρια.

Εστιάζουν  στο «φαίνεσθαι» περισσότερο παρά στην ουσία των πραγμάτων και τα προβλήματα που μαστίζουν τον Δήμο και την καθημερινότητα μας.

Επιμένουν και τώρα την ύστατη στιγμή να ωραιοποιούν καταστάσεις, να (ξανα)δίνουν υποσχέσεις για αντιμετώπιση θεμάτων, να (ξανα)δεσμεύονται ακόμα μια φορά ότι αυτή τη φορά θάναι αλλιώς και θα προκάμουν…

Αγαπητοί συμπολίτες μου,
έπαψε ο καιρός που οι πολίτες  ελέγχονταν – εξουσιάζονταν από λίγους πονηρούς – σωτήρες. Ο ένας επικεφαλής περηφανεύεται για την μεταγραφή του νέου υποψηφίου από την μία παράταξη στην άλλη. Ο λαός πλέον δεν ακολουθεί τους «φαινομενικούς σωτήρες του» ως πρόβατα στο μαντρί. Ξύπνησε! Έχει ξυπνήσει χρόνια. Μάλλον οι «σωτήρες» κοιμούνται. Με τα τσαρούχια ή χωρίς.
Θέλω να πω ότι καλά είναι τα βαρύγδουπα ονόματα, αλλά όταν έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποδεδειγμένα αποτύχει μάλλον «βαρίδια» είναι και όχι στολίδια.

Επικοινωνιακά τρικ με μαζικές αναρτήσεις για υποψήφιους οι οποίοι πληροφορούνται από τα social την υποτιθέμενη υποψηφιότητά τους και με φωτογραφήσεις σημειολογικού ενδιαφέροντος.

Ο πολυχώρος του Δήμου ‘Ηλιδας που έχει μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο!
Η λαϊκή φωνή, «πεζοδρόμιο» το ονομάζει ο λαός, πάλι διψά για νέα κατεύθυνση, αλλαγή και ανατροπή του κατεστημένου.

Οι δοκιμασμένες τακτικές:


Ορισμένοι πανικόβλητοι «εκβιάζουν» τις υποψηφιότητες κάποιων ή τις «παγώνουν», προκειμένου να μην χάσουν τις θέσεις και τα οφίτσια τους. Δίνουν τα ρέστα τους στο γνωστό στους ίδιους παιχνίδι της συναλαγής και των κεκαλυμένων εκβιασμών, με σκοπό να υφαρπάξουν την ψήφο, ή εν ανάγκη να επιβάλλουν την ακινησία…

Αγαπητοί συμπολίτες,
εκβιάζεται ένα μέρος της κοινωνίας που «έχει λερωμένη την φωλιά του».
Κατά κανόνα οι πονηροί που έχουν πουλήσει ως υπηρεσία σε πολίτες αυτό το κάτι που νομίμως δικαιούται!
Αυτοί, και δεν είναι λίγοι, πρέπει να σκεφτούν ότι δεν χρωστούν σε κανένα!
Δεν εκβιάζεται κάποιος που είναι λεύτερος και νομοταγής.
Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον που λέει: «θα μου πάρει την άδεια από την καντίνα ή το περίπτερο»! Υφίσταται νομιμότητα της άδειας; Εάν ναι, πως μπορεί κάποιος να σε εκβιάζει; Εάν πάλι δεν είναι νόμιμη, τότε μιλάμε για έναν δήμο της διαφθοράς με διεφθαρμένους πολίτες! Δεν πιστεύω ότι ο Δήμος μας είναι τέτοιος!

Μην αφήνετε τους λίγους να αποφασίζουν για τους πολλούς!

Ορθώστε το ανάστημά σας και κοιτάξτε με περηφάνεια τα παιδιά σας, τους γονείς και τους φίλους σας!

Αποφασίστε έχοντας κατά νου ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτά τα οποία κάνουμε, αλλά και γι’αυτά που δεν κάνουμε και μας αναλογούν!

Νικόλαος Φ Νικολόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας>

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00