Αρχική » Αυλαία με Μανώλη Κονταρό στο Κατάκολο με Πανσέληνο

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς

Με τη συναυλία του γνωστού λυράρη,  Μανώλη Κονταρού ολοκληρώνεται το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Φειάς στο Κατάκολο την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 22.30. Μια συναυλία αφιερωμένη στην πανσέληνο του Αυγούστου και την έντεχνη κρητική παραδοσιακή μουσική.

Τη  μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού τραγουδιού θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό στο λιμάνι του Κατακόλου το βράδι της πανσελήνου. Ο Μανώλης Κονταρός ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά έχοντας ως πρότυπα τον Νίκο Μανιά και τον Μανώλη Κακλή. Σταθμός στην καριέρα του ήταν η 18ετή συνεργασία του με τον λυράρη Γεώργιο Τσουρουπάκη με τον οποίο ηχογράφησαν πολλά τραγούδια.

 Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 17 χρόνων. Αρχικά γράφτηκε στη σχολή μουσικών του Ross Daily στα Χανιά, όπου και πήρε τα πρώτα του μαθήματα λαούτου. Επιπλέον ασχολήθηκε από μικρός και με το χορό ως πρωτοχορευτής στον καλλιτεχνικό όμιλο Αποκορώνου.

Τραγουδά κρητικά παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια. Έχει εμφανιστεί σε εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κρήτη, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00