Αρχική » Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάκη Δημητρουλόπουλου θα είναι ο Ιωάννης Τζανιδάκης.

Ο Γιάννης Τζανιδάκης γεννήθηκε στις Αβδανίτες Μυλοποτάμου Ρεθύμνου Κρήτης. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει μόνιμα στο Σαμικό. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος μηχανικός αεροσκαφών. Εργάστηκε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο του Τουρισμού στο Ρέθυμνο. Ήταν συνδικαλιστής και διατέλεσε Πρόεδρος των εργαζομένων του Ε.Ε.Σ. και Γραμματέας της Ομοσπονδίας  Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδος. Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματίου Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου και Γραμματέας Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Σωματείων Νομού Ρεθύμνου. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Ο Γιάννης Τζανιδάκης  δήλωσε:

 «Με αίσθημα ευθύνης δέχθηκα την πρόταση του Τάκη Δημητρουλόπουλου να συμμετέχω στον συνδυασμό. Η ενασχόλησή μου για πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό και την διεκδίκηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων μου έμαθε να αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο, το δίκαιο, την ισότητα και την ισοτιμία των ανθρώπων. Συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα με στόχο να διεκδικήσουμε έναν Δήμο δυνατό, με προοπτική και έργα, να αποδείξουμε πού βρίσκεται η αληθινή πρόοδος. Συμπορεύομαι κοιτώντας μπροστά και όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για την αναμόρφωση του Δήμου μας, για την ανατροπή της αδράνειας που οδηγεί στην παρακμή τον τόπο μας».

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος τον καλωσόρισε λέγοντας:

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Τζανιδάκη για την εμπιστοσύνη στο όραμά μας για την ευημερία του τόπου μας. Η εμπειρία του στα κοινά, η συνδικαλιστική του πορεία, η  προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, η ικανότητά του και η διάθεσή του να αγωνιστεί για την αντιμετώπιση των χρόνιων και άλυτων προβλημάτων του Δήμου θα είναι σημαντική στήριξη και συνδρομή στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00