Αρχική » Σε εξέλιξη σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά στο Νεοχώρι του Δήμου Ζαχάρως- Ακολουθούν άλλες τρεις

Σε εξέλιξη σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά στο Νεοχώρι του Δήμου Ζαχάρως- Ακολουθούν άλλες τρεις

από Maria Petroutsa

Στην κατασκευή παιδικής χαράς στην τοπική κοινότητα Νεοχωρίου προχωρά ο δήμος Ζαχάρως. Σύντομα οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις θα είναι στη διάθεση των παιδιών και των οικογενειών τους.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος «πρόσφατα θεμελιώθηκε η παιδική χαρά στο Νεοχώρι, η οποία θα είναι η μία από τις τέσσερις που θα κατασκευαστούν προσεχώς σε χωριά του δήμου μας. Οι παιδικές χαρές είναι απαραίτητες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους και θα πληρούν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας ενώ θα ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δίμηνο. Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών στα χωριά μας προχωρούμε σε στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την εικόνα τους».

Στη συνέχεια, η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά εκφράζοντας την ικανοποίησή της ανέφερε ότι «η παιδική χαρά κατασκευάζεται στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου του Νεοχωρίου, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανάπλασης που προβλέπεται από τη δημοτική αρχή. Πρόκειται για σημαντικότατο έργο για τα παιδιά της περιοχής και τις οικογένειές τους, καθώς οι παιδικές χαρές αποτελούν απαραίτητες υποδομές ψυχαγωγίας». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00