Αρχική » Νίκος Νικολόπουλος: Με πίσσα και χαλίκι εξαγοράζουν ψήφους και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!

Νίκος Νικολόπουλος: Με πίσσα και χαλίκι εξαγοράζουν ψήφους και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!

από Άκης Χουζούρης

Το είδαμε και αυτό !

Και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε πλησιάζοντας προς τις δημοτικές εκλογές !!!

Τόνοι αμμοχάλικου και ίχνη πίσσας ακόμη και σε γειτονιές που δεν υπάρχει δίκτυο αποχέτευσης με το δήμο να απαντά : «ρίχνουμε τώρα πίσσα και μετά θα έρθουμε για την αποχέτευση και στην συνέχεια θα ρίξουμε πίσσα ξανά».

Δηλαδή, σε δουλειά να βρισκόμαστε !

Είναι γεγονός, μερικοί εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα είναι ξανά υποψήφιοι τον Οκτώβριο, όχι μόνο το παρακάνουν, αλλά υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας, λες και τώρα, προεκλογικά, ανακάλυψαν τα προβλήματα στις γειτονιές και εμφανίζονται ως «σωτήρες» για να τα λύσουν.

Αλήθεια που ήταν τέσσερα χρόνια τώρα ;

Έχει περπατήσει κανένας τους στις γειτονιές ;

Έχει ακούσει τα προβλήματα του απλού πολίτη ;

Και η τακτική τους γίνεται ακόμη πιο λυπηρή και κωμική, γιατί αυτοί που ρίχνουν το αμμοχάλικο και την πίσσα ξέρουν ότι τα προεκλογικά τους έργα δεν θα έχουν διάρκεια ρισκάροντας να μην αντέξουν ούτε μέχρι την ημέρα των εκλογών!

Φυσικά οι ίδιοι δεν θα ξεχάσουν να περάσουν να εκκλησιαστούν ανάβοντας λαμπάδες για να «δείξουν» πόσο ευσεβείς είναι, σε σχέση με τους πολιτικούς τους αντιπάλους…

Αγαπητοί συμπολίτες, ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Χρειάζεται να καταγράψουμε τα προβλήματα και στη συνέχεια να ιεραρχήσουμε την επίλυσή τους. Πάντα με δημόσιο διάλογο, αφού κανείς δεν κατέχει την μία και μοναδική αλήθεια και τη γνώση των πάντων.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχετε επιλογή:

Διαλέξτε πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να δουλεύουν ομαδικά και δεν διακατέχονται από το σύνδρομο του «σωτήρα».

Δώστε βήμα σε νέους ανθρώπους που έχουν αξίες και θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία

Διαλέξτε τους καλύτερους, ώστε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει να έχει άξιους με όραμα και συνάμα με ορμή και δύναμη συμβούλους, για να επιλύσει προβλήματα και να υλοποιήσει έργα στην Αμαλιάδα και τις κοινότητές μας !

Πλέον έχετε Επιλογή!

Νικόλαος Φ Νικολόπουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ήλιδας

Με την παράταξη Ήλιδα 36

Αντρέας Παπαδάκος – Δήμαρχος για όλους

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00