Αρχική » Η δράση «Πάμε πλατεία» έδωσε ζωή στην πλατεία Αγίου Αθανασίου

Η δράση «Πάμε πλατεία» έδωσε ζωή στην πλατεία Αγίου Αθανασίου

από Maria Petroutsa

Η δράση «Πάμε πλατεία» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Νίκος Κοροβέσης, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας και της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας στέφθηκε από επιτυχία καθώς οι Δημότες της Αμαλιάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και από νωρίς το πρωί της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου για να προσφέρουν αίμα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Φυσικά από την δράση δεν θα μπορούσε να λείπει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κ. Μαρία Μπαχού  και  η Προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας, Ιωάννα Σταυροπούλου. Σύντομα κοντά τους βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης .

Δημότες όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος στις 4 ώρες που κράτησε η δράση δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα σε όσους είναι ακόμα διστακτικοί καθώς η αιμοδοσία είναι μια από τις ύψιστες πράξης αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Η ανταπόκριση του κόσμου όμως έδωσε ελπίδα για το μέλλον και το καλό της πόλης μας. Εμείς ευχόμαστε περισσότερες τέτοιες δράσεις να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να τους φέρει πιο κοντά.

Φωτογραφίες – Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00