Αρχική » Υποψήφια με τον συνδυασμό του Τάκη Δημητρουλόπουλου η Ιουλία (Λιάνα) Μαρκοπούλου


Στη Δημοτική Ενότητα Σκιλλούντος θα είναι υποψήφια ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάκη Δημητρουλόπουλου η Ιουλία (Λιάνα) Μαρκοπούλου.
Η Ιουλία (Λιάνα) Μαρκοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρέστενα. Μετά το Λύκειο, αποφοίτησε από το Δημόσιο ΙΕΚ ως Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.
Για 14 χρόνια διατηρούσε κατάστημα βιομηχανικών ειδών στην Κρέστενα, σε συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης. Σήμερα εργάζεται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, εργάζεται σε/για γνωστούς δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς, δραστηριότητα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Από το 2011 είναι αθλήτρια του τμήματος badminton της Ακαδημίας Ολυμπιακών Αθλημάτων Πύργου και έχει διακριθεί σε αρκετές διοργανώσεις και Πανελλήνιους αγώνες.
Η Ιουλία (Λιάνα) Μαρκοπούλου δήλωσε:
«Με τιμά ιδιαίτερα το κάλεσμα του Τάκη Δημητρουλόπουλου. Με εκτίμηση στο πρόσωπό του, αλλά και στους συμπολίτες μας που θέλουν νέα πρόσωπα να δοκιμαστούν στα κοινά, θα συμπορευθούμε για να δούμε τον ιστορικό μας Δήμο να αλλάζει πορεία. Ο τόπος μας μπορεί να γίνει καλύτερος και ο Τάκης Δημητρουλοπουλος έχει την εμπειρία και τη γνώση αλλά και το όραμα. Μαζί με τους συνυποψηφίους μου, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε σύντομα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε έργο και να υπηρετήσουμε τον τόπο και τους συνδημότες μας».
Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος ευχαρίστησε την Ιουλία Μαρκοπούλου λέγοντας:
«Καλωσορίζω στην παράταξή μας και ευχαριστώ θερμά την Λιάνα Μαρκοπούλου για τη συστράτευσή της στον αγώνα που κάνουμε για την αναγέννηση του Δήμου μας. Νέοι άνθρωποι με όραμα, σχέδια και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, γίνονται για την παράταξή μας πυξίδα και οδηγός στον δρόμο του μέλλοντος. Η νέα γενιά με νέα πνοή, με όρεξη για δουλειά και προσφορά, παρασύρει την παρακμή και την αδράνεια που βιώνει ο Δήμος μας. Με τη δύναμη της ψυχής τους, την οξυδέρκειά τους και τις ευαισθησίες τους θα χαράξουν τη νέα πορεία του Δήμου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00