Αρχική »  Μαγευτική βραδιά στον Σταφιδόκαμπο

 Μαγευτική βραδιά στον Σταφιδόκαμπο

από Maria Petroutsa

Με την Ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ήλιδας»

Μαγευτική βραδιά στον Σταφιδόκαμπο

«Τραγουδώντας την ποίηση… από τον Σολωμό στον Γκάτσο», στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Μια μαγευτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 9 Αυγούστου στο Σινέ Ρόδον στον Σταφιδόκαμπο. Στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η Ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ήλιδας» με την μουσική παράσταση «Τραγουδώντας την ποίηση… από τον Σολωμό στον Γκάτσο», ταξίδεψε μουσικά το κοινό.

Από την «Προδομένη μου αγάπη», στη «Λευτεριά» και «Της αγάπης αίματα», μέχρι το «Η Σμύρνη μάνα καίγεται», «Να ‘τανε το ’21», «Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς» και «Μαλαματένια λόγια», η Ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ήλιδας» ερμήνευσε μελοποιημένα έργα, τα οποία είναι χαραγμένα στη μνήμη του κόσμου και μιλούν για τους αγώνες των Ελλήνων διαχρονικά.

Ήταν εμπνευσμένη παράσταση, που δημιουργήθηκε  με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων και ξένων ποιητών από πολύ σπουδαίους συνθέτες, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00