Αρχική » Τρεις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

Τρεις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

από Maria Petroutsa


Με τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου συμπορεύονται τρεις ακόμη ενεργοί πολίτες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.
Συγκεκριμένα, υποψηφιότητα θέτει ο Αστυνομικός Δντής Ε.Α. Χρήστος Δακουράς (ΜΑ Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Msc Πολιτική και Στρατιωτική Ασφάλεια – αναλυτής ασφάλειας και συνεργάτης στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ»).


Ο κ. Γεωργιόπουλος καλωσορίζοντας τον κ. Δακουρά στην παράταξη, δήλωσε: «Ο Χρήστος Δακουράς, έχοντας προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην Ελληνική Αστυνομία, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, με γνώσεις και δεξιότητες που χρειαζόμαστε στο Δήμο μας, συμπορεύεται μαζί μας στις εκλογές. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία». Από την πλευρά του ο κ. Δακουράς δήλωσε: «Η βαθιά επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο μου γίνεται πράξη μέσα από την εκλογική μου συνεργασία με τον επιτυχημένο Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο. Είμαι βέβαιος ότι με κοινή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο μας μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας».


Αντίστοιχα, η ιδιωτική υπάλληλος Αριστέα Πουρνάρα – Τσάκωνα κατεβαίνει υποψήφια με τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, την καλωσόρισε με την εξής δήλωση: «Ο Συνδυασμός μας χρειάζεται νέους και δραστήριους ανθρώπους όπως η Αριστέα Πουρνάρα – Τσάκωνα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας και πορευόμαστε μαζί για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που όλοι θέλουμε». Με τη σειρά της η κα Πουρνάρα δήλωσε: «Εμπιστευόμαστε τον Δήμαρχο κ. Γεωργιόπουλο γιατί το έργο και το όραμά του για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας είναι τόσο σημαντικό και αναγκαίο για τον τόπο μας, ιδίως για τις νέες γενιές που θέλουν να δουν πρόοδο, ανάπτυξη και προοπτική για το μέλλον».
Τέλος, υποψήφιος Πρόεδρος για την Κοινότητα Αχλαδινής με τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» θα είναι ο Ανδρέας Βένδρας. Ο Δήμαρχος κ. Γεωργιόπουλος εξήρε τον χαρακτήρα και τις αρετές του, τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00