Αρχική » Ο Έκτορας Ρουμελιώτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Έκτορας Ρουμελιώτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ηρακλή» Έκτορας Ρουμελιώτης. Ο κ. Ρουμελιώτης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Είμαι στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα και της Νέας Πορείας!  Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική του πρόταση να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε.  Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ενώνουμε δυνάμεις για το καλό του τόπου μας!»,  τόνισε ο Έκτορας Ρουμελιώτης.  

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε:  ««Ο Έκτορας Ρουμελιώτης έχει αποδείξει με την πορεία του πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση, τις δυνάμεις και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΤΟΡΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Ο Έκτορας Ρουμελιώτης γεννήθηκε στα Λεχαινά όπου και δραστηριοποιείται. Άκρως παραγωγικός και αυτοδημιούργητος, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και τις ΑΠΕ, ενώ παράλληλα διατηρεί τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία. Επίσης, είναι μέτοχος στον Όμιλο Super Market Ρουμελιώτης. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ηρακλής». Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σκανδάλη και πατέρας τεσσάρων παιδιών. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00