Αρχική » Το αίμα σώζει ανθρώπινες ζωές

Το αίμα σώζει ανθρώπινες ζωές

από Maria Petroutsa

Πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση του κινήματος για την Εθελοντική Αιμοδοσία εξέτασαν κατά την διάρκεια της σύσκεψης τον Αιμοδοτικών Συλλόγων που έγινε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με την παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής, η υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Έλσα Ζαχαριαδάκη και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Κυρίαρχο ζήτημα η κάλυψη των μεγάλων αναγκών σε αίμα που υπάρχουν σε ολόκληρη την χώρα με την υλοποίηση δράσεων που έχουν ως στόχο την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που διαθέτουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να σώσουν ζωές.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής επεσήμανε πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πάνω σε αυτό το ζήτημα ζωής καθώς και ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα αναληφθούν πρωτοβουλίες από την πλευρά του Δήμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00