Αρχική » Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Δήμος Ήλιδας σηκώνει το… γάντι και καθαρίζει εθελοντικά, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Let’s do it Greece”

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Δήμος Ήλιδας σηκώνει το… γάντι και καθαρίζει εθελοντικά, στο πλαίσιο της εκστρατείας “Let’s do it Greece”

από Maria Petroutsa

Ο Δήμος Ήλιδας- για τέταρτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια- σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Απριλίου, προκειμένου να συμμετάσχετε στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού που διοργανώνει το «Let’s do it Greece» σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της φετινής δράσης θα καθαριστούν με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας, το δάσος της Μαραθιάς και το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. Μαζί με το Δήμο στον καθαρισμό θα συμμετέχουν μαθητές, σύλλογοι, φορείς και εθελοντές, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Το «Let’s do it Greece» είναι μια ιδέα νέων παιδιών, ένα κάλεσμα για δράση, ένα μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα δάση μας πιο καθαρά και πιο ασφαλή. Στόχος της εκστρατείας είναι να ενωθούν σε όλη τη χώρα οι εθελοντικές δράσεις, σχηματίζοντας την μεγαλύτερη ταυτόχρονη περιβαλλοντική δράση, η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ:

  • Δράση με επίκεντρο το Δάσος της Μαραθιάς: Συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του Δάσους, με τη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας.
  • Δράση με επίκεντρο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, την παιδική χαρά και τους περιβάλλοντες χώρους: Συγκέντρωση στις 10:00 το πρωί στην είσοδο του χώρου εντός του πάρκινγκ, με τη συμμετοχή των Αθλητικών Συλλόγων της Αμαλιάδας. 

*Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών επικοινωνήστε στο 2622038528.

Ελάτε να δώσουμε όλες και όλοι μαζί το «παρών» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια,  στις δύο μεγάλες δράσεις του Δήμου μας!!!

Σας περιμένουμε όλες και όλους στα σημεία συνάντησης, για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!!!

Η φύση μας χρειάζεται!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00