Αρχική » Πανικός εν όψη δικών-Αλλάζουν δικηγόρους πολιτικής αγωγής .

Πανικός εν όψη δικών-Αλλάζουν δικηγόρους πολιτικής αγωγής .

από Maria Petroutsa

 Δημοτική αρχή Πύργου ένωση ειδικών .

Έπεσαν οι μάσκες των πρόσφατων δημοτικών εκλογών. Στον Πύργο καθημερινά επιβεβαιώνονται οι λόγοι για τους οποίους διακαώς ο Κύριος Καννής   και η στενή ομάδα του διεκδικούσαν την διοίκηση του Δήμου.

Ψέματα συκοφαντίες μισογυνισμός και προβοκάτσιες κυριάρχησαν στην προεκλογική ατμόσφαιρα του Πύργου. Η παράταξη του Κυρίου Καννή μετατράπηκε σε πανδοχείο περιπλανώμενων ματαιόδοξων και υστερόβουλων παραγόντων .

Γνωριζόμαστε σ αυτή την πόλη . Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις που διαφωνούν που και δεν διαμορφώνουν το χαρακτήρα  της κάθε ομάδας. Βασική αγωνία της ομάδας είναι η έκβαση  των δικαστικών υποθέσεων σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν πρωταγωνιστές,  εν όψη της εκδίκασης της υπόθεσης.

Αιφνιδιαστικά χωρίς εισήγηση έφεραν στην Δημαρχιακή Επιτροπή ως θέμα την αντικατάσταση του έγκριτου  νομικού Κυρίου Κονδύλη από την θέση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής του Δήμου Πύργου στην υπόθεση αγοράς του δεματοποιητή και των εικονικών τιμολογίων μεταφοράς απορριμμάτων. Ο Κύριος Κονδύλης με απόφαση της Δημοτικής Αρχής είχε ασχοληθεί με την υπόθεση πριν το 2000 και εμείς ως Δημοτική Αρχή ανανεώσαμε την εμπιστοσύνη μας στον ίδιο Δικηγόρο. Προφανώς η στάση του Κυρίου Κονδύλη μπορεί να φοβίζει τους συνοδοιπόρους του Κυρίου Καννή οι οποίοι κατηγορούνται από ανώτερους δικαστές εφέτες . ( για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον Δήμο ) γι αυτό φρόντισαν να τον αντικαταστήσουν με  άλλο δικηγόρο από την Πάτρα. Τέτοια εκτίμηση έχουν για τους συναδέλφους τους στον Πύργο. Οι κατηγορούμενου ως φυσικά πρόσωπα έχουν συνηγόρους υπεράσπισης από την Αμαλιάδα και τον Πύργο

Με την πολιτική και αυτοδιοίκητή τους ιδιότητα στον Δήμο δεν εμπιστεύονται Ηλείο δικηγόρο ως πολιτική αγωγή . Τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικούς  ρόλους. Τι δεν καταλαβαίνετε?

Ας σκεφτούν κάποιοι τι έπραξαν στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές και ας σταματήσουν οι συγκεκριμένοι τα κροκοδείλια δάκρυα .Οι δηλώσεις τους μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των προσφάτων Δημοτικών εκλογών είναι νωπές. Γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια τις εκκρεμούσες δικαστικές υποθέσεις όμως ο μικροψυχισμός τους και ο τυχοδιωκτισμός τους οδήγησαν σε ρόλο εκλογικού βατήρα για την επάνοδο της ομάδας Καννή στο Δημαρχείο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  !!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00