Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με τους προέδρους των 36 κοινοτήτων – Ειδική συνάντηση υπό το Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος, μετά και την έγκριση του Τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το έτος 2024, ξεκίνησε η Δημοτική αρχή Ήλιδας.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την προτεραιοποίηση των αναγκών των δημοτικών διαμερισμάτων, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Θεώνη Γεωργοπούλου και το σύνολο των εννέα αντιδημάρχων είχαν ειδική συνάντηση με τους 36 προέδρους των κοινοτήτων, στο συνεδριακό κέντρο της Σοχιάς.

Την κεντρική εισήγηση έκανε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος και ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής, ο καθένας σχετικά με το χαρτοφυλάκιο του. Κατά τη διαδικασία το μεγαλύτερο μέρος καλύφθηκε από θέματα Τεχνικής φύσεως, αφού τα έργα αποτελούν  πρώτιστη σημασία για τους προέδρους, ενώ για το λόγο αυτό στη σύσκεψη συμμετείχε και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κα Μαργαρίτα Πίπιλα.

Η διαδικασία αυτή είναι πρωτόγνωρη για το Δήμο Ήλιδας, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο με τους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων, ενώ η συνάντηση αναμένεται να επαναληφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων, αφού ενημερώθηκαν πλήρως για τα έργα που προβλέπονται, αλλά και τον προγραμματισμό όλων των ενεργειών του επόμενου έτους, μίλησαν για τα προβλήματα των περιοχών τους, ενώ έλαβαν και την ειδική εγκύκλιο για τη λειτουργία των δημοτικών κοινοτήτων κατά τη θητεία 2024 – 2028.    

Related posts

Εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Διονύσης Καλαματιανός: «Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί για τον πολιτισμό»

Ευρεία σύσκεψη για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα