Αρχική » Στ. Καννής: Πρέπει να δοθούν οικονομικά κίνητρα για να έρθουν οι γιατροί

Στ. Καννής: Πρέπει να δοθούν οικονομικά κίνητρα για να έρθουν οι γιατροί

από Maria Petroutsa

Στην σημαντικότητα της παροχής οικονομικών κινήτρων για την στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πύργου κ Στάθης Καννής κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην σύσκεψη των φορέων που έγινε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας.
«Ας μη γελιόμαστε. Πρέπει να δοθούν οικονομικά κίνητρα για να έρθουν οι γιατροί στον Πύργο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Καννής αποδίδοντας τα εύσημα στο υπάρχον προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν προς τους πολίτες του νομού.


Παράλληλα κατέθεσε ως πρόταση και την αναγκαιότητα του συντονισμού των ενεργειών όλων των φορέων με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν ως απώτερο σκοπό τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.
Μάλιστα έθεσε και το ζήτημα της εξέτασης της δυνατότητας της παροχής από το Δήμο στέγασης και σίτισης για τους γιατρούς της μεγαλύτερης νοσηλευτικής μονάδας της Ηλείας, στο πλαίσιο των κινήτρων για την κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00