Αρχική » Στο ψηφοδέλτιο Γεωργιόπουλου η Πρόεδρος της Κοινότητας Στρεφίου Αθανασία Κούρβα

Στο ψηφοδέλτιο Γεωργιόπουλου η Πρόεδρος της Κοινότητας Στρεφίου Αθανασία Κούρβα

από Maria Petroutsa

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και η Πρόεδρος της Κοινότητας Στρεφίου κ. Αθανασία Κούρβα,  ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας τη δραστήρια και έμπειρη Πρόεδρο της Κοινότητας Στρεφίου κα Αθανασία Κούρβα. Με τις γνώσεις της, την πείρα της, το διεκδικητικό της πνεύμα, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην κοινή μας προσπάθεια για τη νίκη στις εκλογές και για μια νέα πενταετία έργου στο Δήμο μας».

Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος, Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, μιλάει, την 2η ημέρα στο Olympia Forum, στην Αρχαία Ολυμπία, Παρασκευή 21 Οκτώβρη 2022.

Η Πρόεδρος, με τη σειρά της, ανέφερε ότι «ο Δήμος θα πρέπει να πρωταγωνιστεί  στην πρόοδο και την ευημερία των πολιτών του. Για να γίνει όμως αυτό, είναι αναγκαία, η διαρκής αναζήτηση κοινών τόπων μεταξύ  των παρατάξεων και των προσώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτές. Είναι αναγκαίες οι  συναινέσεις,   και οι  συνεργασίες, οι οποίες θα προέλθουν από έναν καλόπιστο διάλογο. Ο  εποικοδομητικός διάλογος, μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργικές και υλοποιήσιμες προτάσεις- που τελικά θα επιλύουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Αυτονόητη και βασική μας αρχή είναι ότι κάθε πολιτική στο Δήμο διέπεται από κανόνες ηθικής, διαφάνειας, δίκαιης πολιτικής και χρηστής διοίκησης.  Με αυτό το πλαίσιο, δεσμευόμαστε  να δώσουμε όλες  μας τις δυνάμεις, για την πρόοδο του τόπου μας». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00