Αρχική » Υποψήφια με τον συνδυασμό του Τάκη Δημητρουλόπουλου η Δώρα Καλάκου

Στον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» του Τάκη Δημητρουλόπουλου θα είναι υποψήφια η δικηγόρος Δώρα Καλάκου.

Η Δώρα Καλάκου είναι Δικηγόρος από το 2005 και ασκεί μάχιμη δικηγορία στον Πύργο και σε ολόκληρο τον Νομό Ηλείας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας. Είναι ιδιαιτέρως γνωστή για την βοήθεια που έχει προσφέρει σε ευάλωτους οφειλέτες, μέσω δικαστικών αποφάσεων του Νόμου Κατσέλη. Προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στο φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτες Πατούσες Πύργου», του οποίου αποτελεί και ιδρυτικό μέλος, ενώ κατά το παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Πύργου. Μιλάει άριστα αγγλικά και πολύ καλά γαλλικά και ιταλικά.

Το 2014 ήταν υποψήφια Δήμαρχος Πύργου.

Διαμένει μόνιμα στα Μακρίσια με τον σύζυγό της Αθανάσιο Τσανέ και τα παιδιά τους, Διώνη, 6 ετών και Χαράλαμπο, 3 ετών.

Η Δώρα Καλάκου δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχομαι την πρόταση του Τάκη Δημητρουλόπουλου και συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, προσφοράς και δημιουργίας για τον Δήμο μας, τον Δήμο που επέλεξα να μένω μόνιμα με την οικογένειά μου.

»Μακριά από κάθε προσωπικό συμφέρον, από κάθε πελατειακή –και κατά συνέπεια νοσηρή- σχέση με τους συνδημότες μου, με γνώμονα μόνο την ανανέωση και την ανάπτυξη του τόπου μας, θα δώσω κι εγώ την προσωπική μου μάχη δίπλα στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας και όλους τους συνυποψηφίους μου.

»Για έναν Δήμο όπου θα κυριαρχεί η αλληλεγγύη, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, που θα ανακουφίζει τους ευάλωτους πολίτες, που θα μεριμνά για τις κακοποιημένες γυναίκες. Για έναν Δήμο που θα προστατεύει τα ζώα και το περιβάλλον. Για έναν Δήμο που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Καλό μας αγώνα!»

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος  την ευχαρίστησε για τη στήριξή της και την καλωσόρισε λέγοντας:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για την παράταξή μας η συμμετοχή της Δώρας Καλάκου στον έντιμο αγώνα που δίνουμε για την αλλαγή της οπισθοδρομικής πορείας του Δήμου μας. Η δυναμική της παράταξής μας ενισχύεται με την παρουσία της. Η μεγάλη πρόκληση για έναν άλλο Δήμο δυναμικό, που να απαντά στις ανάγκες των συνδημοτών μας και στις απαιτήσεις των καιρών, μας οδήγησε στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στη συλλογική προσπάθεια που κάνουμε. Η Δώρα Καλάκου, με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα κοινωνικά προβλήματα και με μεγάλη γνώση στα αυτοδιοικητικά θέματα, καθίσταται θεμέλιος λίθος συμβολής στην ανάπτυξη και την αναγέννηση του Δήμου μας. Είναι μαχήτρια που ξέρει να αγωνίζεται, που δεν αφήνει τα εύκολα και δεν κάνει πίσω στα δύσκολα.

»Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους με αξίες, γνώση, όραμα, εμπειρία και όρεξη για δημιουργία. Ανθρώπους που πιστεύουν  και αγωνίζονται για το μέλλον, την προοπτική, την επόμενη μέρα του Δήμου μας, με όπλα την αλήθεια, την εντιμότητα και τη συνέπεια. Ο Δήμος μας χρειάζεται μια νέα Δημοτική αρχή που να θέτει στο κέντρο της πολιτικής τον άνθρωπο.

»Η αλλαγή του σήμερα είναι το όραμά μας.

»Με την Δώρα Καλάκου μοιραζόμαστε και αγωνιζόμαστε για τις ιδέες και τα οράματά μας,  με κίνητρο την κοινή μας αγάπη για τον τόπο μας και με έμπνευση τις αξίες της ζωής. Ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες ενώνουμε τις δυνάμεις μας  με στόχο τη μεγάλη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Όλοι μαζί για να κάνουμε τον Δήμο μας Δήμο πρότυπο.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Ο Δήμος μας αξίζει πολλά περισσότερα. Μόνο που αυτό δεν είναι σύνθημα!

Είναι η αλήθειά μας, είναι η ουσία της πρότασής μας, είναι το όραμά μας, η υπόσχεσή μας και η δέσμευσή μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00