Αρχική » Δύο νέες δεξαμενές ύδρευσης σε Βασιλάκι και Ξηρόκαμπο από τη ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας

Δύο νέες δεξαμενές ύδρευσης σε Βασιλάκι και Ξηρόκαμπο από τη ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας

από Maria Petroutsa

Δύο νέες δεξαμενές ύδρευσης, με τους αντίστοιχους αγωγούς σύνδεσης με το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης κάθε οικισμού, κατασκεύασε η ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας για τις Κοινότητες Βασιλακίου και Ξηρόκαμπου.

Οι νέες δεξαμενές παραδόθηκαν σε χρήση και η λειτουργία τους δίνει λύση σε χρόνια προβλήματα επάρκειας και πίεσης ροής του παρεχόμενου νερού στους δύο οικισμούς. Για τα έργα αυτά ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε:

«Τα προβλήματα της καθημερινότητας στα χωριά μας απαιτούν σχέδιο και προσπάθεια για να λυθούν. Ο Δήμος και η ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας συνεργάστηκαν και αντιμετώπισαν με επιτυχία τα προβλήματα παροχής νερού σε Βασιλάκι και Ξηρόκαμπο, με δύο σύγχρονες δεξαμενές ύδρευσης που κατασκευάστηκαν και τέθηκαν ήδη σε λειτουργία. Πολλά αντίστοιχα μικρά ή μεγαλύτερα έργα έχουμε δημιουργήσει και σε άλλες Κοινότητες, όπου υπάρχουν ανάγκες, ενεργοποιώντας με τη συμφωνία Πρόεδρων και Τοπικών Συμβουλίων τη ΣΑΤΑ, η οποία παρέμενε 10 χρόνια αδρανής. Παρά τις δυσκολίες, πετύχαμε πολλά και μπορούμε ακόμη περισσότερα. Ήδη και σ’ αυτά τα χωριά και στα υπόλοιπα εκτελούνται ή θα εκτελεστούν έργα συνδεσιμότητας, εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας, αναπλάσεων, με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις. Διεκδικούμε δε μια νέα πενταετία έργου, με όραμα, στόχους και πρόγραμμα για το Δήμο μας».

Δηλώσεις έκανε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας, τονίζοντας: «Με τη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων Βασιλακίου κ. Ανδρέα Στάμου και Ξηροκάμπου κ. Βασίλη Κατσαϊδώνη, του πρώην Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτη Φλέσσα και των μηχανικών της Υπηρεσίας καθώς και του τεχνικού προσωπικού της ΔΕΥΑ, μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τις δύο δεξαμενές και τους αγωγούς σύνδεσης. Η προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών μας συνεχίζεται γιατί τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ και πάντα θα είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίζουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00