Αρχική » Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Η Πρόληψη Κοντά μας»

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Η Πρόληψη Κοντά μας»

από Maria Petroutsa

Σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης «Η Πρόληψη Κοντά μας» που αφορά προληπτικές εξετάσεις σε ωφελούμενους ΤΕΒΑ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της Κ.Σ. Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, με ώρα προσέλευσης στις 11:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας, Μανωλοπούλου 47.
Μέσω του σεμιναρίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν την δυνατότητα έμπρακτα να εξασκηθούν, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, σε τεχνικές διάσωσης σε περίπτωσης ανάγκης. Επίσης θα δοθούν συμβουλές για την αναγνώριση κάποιων πρώιμων συμπτωμάτων/νοσημάτων με στόχο την καλύτερη προφύλαξη και πρόληψή τους.
Το Σεμινάριο υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ΚΣ Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018–2019 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018 2019, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5029803)» του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00