Αρχική » Πρόσκληση για τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Ανδρέα Παπαδάκου

           Σήμερα στις 20:30 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

                    του Ανδρέα Παπαδάκου στην Αμαλιάδα

———–Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ—————–  

====================================

Σταθεροί με αξίες και ήθος συνεργάτες

Καθημερινά η παράταξη του κυρίου Παπαδάκου «Ήλιδα 36» αυξάνει το κοινό της και θεωρείται βέβαιο ότι αυτή θα καθορίσει πλέον τις εξελίξεις στα δημοτικά δρώμενα του Οκτωβρίου, στον τόσο ταλαιπωρημένο δήμο Ήλιδας.

Άλλωστε η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του είναι ξεκάθαρη, όπως ξεκάθαρο είναι και το ψηφοδέλτιό του, καθώς όλοι όσοι τον ακολουθούν είναι αληθινοί και σταθεροί συνοδοιπόροι του και ούτε άλλαξαν στρατόπεδο την τελευταία στιγμή για άγνωστους και «θολούς»  λόγους που βάζουν σε σκέψεις και ερωτηματικά τους πολίτες.                       Πώς να εμπιστευθούν οι πολίτες άλλωστε άτομα με διφορούμενες συμπεριφορές που διχάζουν την κοινωνία διότι ενώ μέχρι χθες κατηγορούσαν τους υπολοίπους φανερά και κρυφά, με δημοσιεύματα και απαράδεκτα χωρίς ίχνος ντροπής σχόλια, πλέον τάσσονται υπέρ τους και δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές τους, προκαλώντας θλίψη και άφθονο γέλιο στην κοινωνία του δήμου.

Με τη Νίκη…

Η παράταξη βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τις προετοιμασίες της τελετής των εγκαινίων του εκλογικού γραφείου απόψε στις 20:30, στη συμβολή των οδών 3ης Μεραρχίας και Έλλης, στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου.

Στο χώρο του γραφείου τους φίλους και τους υποστηρικτές του κ. Παπαδάκου υποδέχεται καθημερινά η υπεύθυνη των πολιτικών γραφείων κ. Νίκη Μπουτζαρέλη.  Ένα πρόσωπο δυναμικό και πολύ αγαπητό στην κοινωνία της Αμαλιάδας και των κοινοτήτων και με εμπειρία στο χώρο των εκλογών.

Την Παρασκευή το βράδυ στις 20:30 την ίδια ώρα θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια και του εκλογικού γραφείου στο Σιμόπουλο.

Νίκη Μπουτζαρέλη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00