Αρχική » ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ KAΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΛΙΡΗ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ KAΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΛΙΡΗ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

από Maria Petroutsa

Έμπρακτα δίπλα στο «επιχειρείν»

  • Ν. Κοροβέσης: «Η στήριξη του παραγωγικού τομέα ήταν, είναι και θα είναι πάντα στις άμεσες προτεραιότητές μου»

Την δυνατότητα να συζητήσουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και για τις ανάγκες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 150 περίπου επιχειρηματίες από περιοχές της βόρειας Ηλείας, κατά την διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, στον Κακόβατο, παρουσία του νέου υπουργού Επικρατείας και καλού του φίλου, Μάκη Βορίδη.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα, οι επιχειρηματίες της περιοχές ζήτησαν τόσο από τον κ. Βορίδη όσο και από τον κ. Κοροβέση την στήριξή τους και υπογράμμισαν την ανάγκη συνεργασίας και  λήψης μέτρων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και του παραγωγικού τομέα, που όπως τόνισαν, μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα κοινωνικο-οικονομικά οφέλη.

Ο Υπουργός Επικρατείας κατά την διάρκεια της συζήτησης,  εξήρε το έργο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκου Κοροβέση αλλά και του βοηθού περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα  συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε. Ηλείας, Χρήστου Μπιλίρη ο οποίος ήταν, επίσης, παρών στο δείπνο.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία αλλά και την ανάγκη, οι πολίτες της Ηλείας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, να εμπιστευτούν εκ νέου τον Νεκτάριο Φαρμάκη και την παράταξή του, στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες, τόνισε, ότι η πόρτα του υπουργείου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνους, υπενθυμίζοντας τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που πήρε η κυβέρνηση για την στήριξή τους και πρόσθεσε ότι το μήνυμα για σταθερότητα και πρόοδο που προέκυψε από τις εκλογές, αποτελεί εχέγγυο για περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του επιχειρηματικού κλάδου και του παραγωγικού τομέα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες της περιοχής που αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση να παραβρεθούν στο δείπνο, τόνισε πως η παρουσία του υπουργού στην περιοχή για μια ακόμα φορά, αποδεικνύει πως τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνηση είναι έμπρακτα δίπλα στο νομό και στους ανθρώπους του και πως η Ηλεία μπορεί αρχής γενομένης από την τρέχουσα τετραετία να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, αξιοποιώντας τα πολλά και μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

«Η στήριξη του παραγωγικού τομέα και των επιχειρήσεων ήταν, είναι και θα είναι πάντα στις άμεσες προτεραιότητές μου», πρόσθεσε ο κ. Κοροβέσης που δεσμεύτηκε πως η συνεργασία και η επαφή με τους επιχειρηματίες της περιοχής θα συνεχιστεί και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Τέλος, ο Χρήστος Μπιλίρης, ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του τόσο τον υπουργό για την παρουσία του και το ενδιαφέρον που δείχνει για την Ηλεία, όσο και τους επιχειρηματίες για την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχτεί και τόνισε πως ο ίδιος και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παραμένουν στην διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00