Αρχική » Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Ιατρίδη: «Από τον Βυθό στον Ουρανό»

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, στην παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Ιατρίδη: «Από τον Βυθό στον Ουρανό», των εκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου μετά από πρόσκληση των διοργανωτών παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν. ο Αντιπρόεδρος Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Αναστάσιος Αράπογλου Π.Ν. και τα Μέλη του Δ.Σ. Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Άγγελος Μυλωνάς Π.Ν. και Ανθυπασπιστής (Λ.Σ. – ΕΛΛ. ΑΚΤ.) Νικόλαος Σταθόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Γέφυρες 2022-2024: Άνθρωποι-Ιστορίες-Μνήμες», που συνδιοργάνωσαν το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου (Ι.Λ.Μ.Κ.), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.).

Για το βιβλίο μίλησαν: ο Αρχιπλοίαρχος ε.α.Λεωνίδας Τσιαντούλας Π.Ν. ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (Ε.Λ.Ι.Ν.Ι.Σ), και ο συγγραφέας, Κος Βασίλης Ιατρίδης και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος μας.

Την εκδήλωση συντόνισαν η Κα Μαρία Μέξια Αρχαιολόγος, MSc, Διευθύντρια Ι.Λ.Μ.Κ. και η Κα Παναγιώτα Κασίμη Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας (ΕΦ.Α.ΚΟΡ.)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00