Αρχική » Παρουσίαση ονομασίας και σήματος του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Τάκη Δημητρουλόπουλου

Παρουσίαση ονομασίας και σήματος του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Τάκη Δημητρουλόπουλου

από Maria Petroutsa

     Η «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» είναι μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη. Μια παράταξη ανθρώπων που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, η διάθεση για προσφορά, το πάθος για δουλειά. Μια παράταξη συμπολιτών που δεν συμβιβάστηκε με τις συνθήκες που διαμορφώνονται τόσα χρόνια, αλλά θέλει να χτίσει μια άλλη προοπτική, ένα διαφορετικό μέλλον, έναν σύγχρονο Δήμο, έναν Δήμο που να υλοποιεί τα αυτονόητα και να προωθεί τα μεγάλα. Έναν Δήμο που να αξιοποιεί τις δημιουργικές ικανότητες όλων των συνδημοτών μας. Έναν Δήμο που δεν θα βολεύεται με τηναδράνεια.Έναν Δήμο που να εκσυγχρονίζεται, να μετασχηματίζεταικαινακαινοτομεί για να αντεπεξέλθει στις απαιτητικές προκλήσεις του αύριο.

Εμείς δεν κοιτάζουμε πίσω, δεν ακολουθούμε ξεπερασμένες πρακτικές και τακτικές,δεν πιστεύουμε στην πολιτική, στη ρητορική και στην πρακτική του περασμένου αιώνα.

Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει το αύριο και όχι το χθες.

Ο Δήμος που εμείςοραματιζόμαστε είναι σύγχρονος, ανοιχτός και εξωστρεφής. Ένας Δήμος µε μια ζωντανή τοπική οικονομία, µε σύγχρονες υποδομές, νέες και καλές θέσεις εργασίας.

Όμως, η πραγματικότητα που όλοι ζούμεσήμερα είναι τελείως διαφορετική. Ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένωνέχειμετατραπεί σε έναν τόπο χαμένων ευκαιριών. Προχωρά χωρίς προσανατολισμό, χωρίς πυξίδα. Κάθε μέρα που περνά, βυθίζεται ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια και στη στασιμότητα.Οι παραγωγικές του δυνάμειςμειώνονται. Οι νέοι φεύγουν, ενώ όσοι μένουν, δίνουν αγώνα ενάντια στην παραίτηση. 

Εμείς θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας.

Την παράταξη αυτή, που την ονομάσαμε «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ», οι συμπολίτες μας από άκρη σε άκρη, σε ολόκληρο τον Δήμο, την εμπιστεύονται και την αγκαλιάζουν. Και όλοι μαζί δημιουργούμε την πιο μεγάλη, την πιο πλατιά κοινωνική συμμαχία που έγινε ποτέ στον τόπο μας.

Τα δικά µας «παράσημα» είναι η βαθιά µας πίστη ότι το μέλλον του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων δεν είναι μια υπόθεση των λίγων. Το μέλλον του Δήμου δεν είναι υπόθεση κάποιων που αποφασίζουν και υπογράφουν πίσω από κλειστές πόρτες, έχοντας το βλέμμα αποκλειστικά στραμμένο στην προσωπική τους ανέλιξη. Είναι υπόθεση της ίδιας της κοινωνίας και των ανθρώπων της. Είναι ο δικός µας συλλογικός αγώνας. Είναι ο αγώνας όλων µας για ένα μέλλον µε ευημερία, νέες ευκαιρίες και μια καθημερινότητα µε αξιοπρέπεια.

     Το νέο λογότυπο της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ» έχει μια σύγχρονη και μοντέρνα απλοποιημένη μορφή. Το λογότυπο συντίθεται από τρεις ευθείες γραμμές που συμβολίζουν τις τρεις δημοτικές ενότητες (Aλιφείρας, Ανδρίτσαινας, Σκιλλούντος) που αποτελούν τον Δήμο μας και δημιουργούν τριγωνικό σχηματισμό.Μέσααπό το τρίγωνο πηγάζουν τρία βέλη με ανοδική φορά, τα οποία συμβολίζουν την ανάγκη για ανανέωση, γιαανάπτυξη και για πρόοδο του Δήμου μας. Οι έντονες γραμματοσειρές τονίζουν τη δυναμική και τη βαρύτητα της παράταξης, ενώ η ποικιλία τωνχρωμάτωνδηλώνει τηνπολυσυλλεκτικότητάτης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00