Αρχική » Ο Γιώργος Μπράβος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Γιώργος Μπράβος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Ο Γιώργος Μπράβος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Γιώργος Μπράβος. Ο κ. Μπράβος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω ακράδαντα στις γνώσεις και τις ικανότητες του Δημάρχου. Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικέςεκλογές με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» αποτελεί συνειδητή επιλογή για την ανάπτυξη του τόπου μας. Τα βήματα που έγιναν από την τωρινή δημοτική αρχή πρέπει να συνεχιστούν με την ενεργή συμμετοχή όλων μας!», τόνισε ο κ. Γιώργος Μπράβος. 

Καλωσορίζοντας τον κ. Μπράβο στη «Νέα Πορεία», ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας τον Γιώργος Μπράβο. Η επιτυχημένη διαδρομή του και η διάθεσή του για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΡΑΒΟΥ

Ο Γεώργιος Μπράβος είναι συνταξιούχος. Υπηρέτησε στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για 12 έτη και συνέχισε ως δημοτικός υπάλληλος για άλλα 12 έτη στον Καποδιστριακό Δήμο Κάστρου –Κυλλήνης. Ακολούθως εργάστηκε για άλλα 11 έτη στην Οικονομική και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Όλα αυτά τα χρόνια διακρίθηκε για το ήθος , την αξιοπρέπεια και το σεβασμό προς τους πολίτες .Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Λεων. Πανταζή και έχουν ένα γιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00