Αρχική » Ο Γιώργος Κράγκαρης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Ο Γιώργος Κράγκαρης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Ο Γιώργος Κράγκαρης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Γιώργος Κράγκαρης. Ο κ. Κράγκαρης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Έπειτα από ώριμη σκέψη και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του Δήμαρχου Γιάννη Λέντζα που έβαλε σε τροχιά ανάπτυξης τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης,αποδέχτηκα με χαρά την πρότασή του, να είμαι στο πλευρό του και να συνδράμω στον αγώνα του στις επερχόμενες εκλογές», τόνισε ο Γιώργος Κράγκαρης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε:  «Ο Γιώργος Κράγκαρης έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η προσχώρησή του.  Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΡΑΓΚΑΡΗ

Ο Γεώργιος Κράγκαρης του Ανδρέα γεννήθηκε και ζει στα Λεχαινά. Είναι γιος του Ανδρέα Κράγκαρη,συνταξιούχου και πρώην καραβοκύρη επί είκοσι συναπτά έτη στο Κοτύχι. Είναι φοροτεχνικός και δραστηριοποιείται από το 2005 στα Λεχαινά. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Φλιάτουρα που  έχει κομμωτήριο στην Μυρσίνη και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00