Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Ανδρέας Παπαδάκος: Δήμαρχος για όλους (4 νέοι υποψήφιοι)

Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Ανδρέας Παπαδάκος: Δήμαρχος για όλους (4 νέοι υποψήφιοι)

από Maria Petroutsa

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του Ανδρέα Παπαδάκου και της παράταξης «Ήλιδα 36».              Ο κ. Παπαδάκος φροντίζει να επιλέγει άτομα από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τις ηλικίες ώστε όλοι μαζί σφαιρικά και χωρίς διακρίσεις, να σημάνουν την πολυπόθητη αλλαγή στον δήμο Ήλιδας. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές για περισσότερο από μια 15ετία δεν προχώρησαν σε καμία ουσιαστική αλλαγή με αποτέλεσμα ο δήμος να μην είναι φιλικός και λειτουργικός.

Ο κ. Παπαδάκος παρουσιάζει ακόμη 4 νέα πρόσωπα τα οποία πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του.

Φίλιππος Κωστόπουλος

Με τον Ανδρέα Παπαδάκο και το συνδυασμό «Ήλιδα 36», πορεύεται στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Φίλιππος Κωστόπουλος από την Αμαλιάδα, Αυτοκινητιστής Οδηγός λεωφορείου στο ΚΤΕΛ.

Ο κ. Κωστόπουλος στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου βρήκε τον άνθρωπο ο οποίος μπορεί να κάνει πράξη τα λόγια του και τις δεσμεύσεις του τονίζοντας «ο κ. Παπαδάκος έχει κάνει τόσα πολλά και όταν θα εκλεγεί δήμαρχος θα κάνει περισσότερα. Ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη και είναι σίγουρο ότι θα φέρει την αλλαγή».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκος είπε «χαίρομαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν τον τόπο τους και μοιράζονται μαζί μου το ίδιο όραμα, όπως ο Φίλιππος Κωστόπουλος».

Χρήστος Γιαννικόπουλος

Στο πλάι του Ανδρέα Παπαδάκου και ο Χρήστος Γιαννικόπουλος, ένας πολίτης του δήμου Ήλιδας με ανησυχίες και αγανάκτηση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρος ο δήμος τα τελευταία χρόνια. Ο Χρήστος Γιαννικόπουλος ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις και γνωρίζει πολύ καλά τα συσσωρευμένα προβλήματα του κλάδου του, για τα οποία ο δήμος ποτέ δεν ασχολήθηκε συνολικά και με πρόγραμμα. Ο ίδιος αναφέρει «ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος είναι πραγματικός κύριος και όλοι στο δήμο το γνωρίζουμε. Είναι ο μόνος που θα κάνει έργο και δεν έχει κανένα προσωπικό όφελος και είναι κάτι που όλοι τοπ ξέρουμε καλά».

Ο κ. Παπαδάκος άμεσος μετά επισήμανε «ο Χρήστος Γιαννικόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος που ακολουθεί την παράταξή μας «Ήλιδα 36» και τον ευχαριστώ. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε το δήμο Ήλιδας και θα τον βγάλουμε από το τέλμα».        

Παναγιώτης  Στούπας

Τον Ανδρέα Παπαδάκο επέλεξε ο Παναγιώτης Στούπας όχι μόνο να υποστηρίξει αλλά και να ενταχθεί στην παράταξή του, «Ήλιδα 36» για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Παναγιώτης Στούπας κατάγεται από τη Ροβιάτα, είναι Μουσικός και ιδιωτικός υπάλληλος και ανήκει στους νέους που τολμούν την αλλαγή. Αρχή του είναι ότι μόνο το καινούργιο και το πολιτικά άφθαρτο θα φέρει ουσιαστική ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο, επισημαίνοντας «ο κ. Παπαδάκος έχει αποδείξει ότι και ξέρει και έχει τον τρόπο και την ισχύ για να κάνει επανεκκίνηση στον τόσο παραμελημένο μέχρι σήμερα δήμο. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι μας διοικούν τόσα χρόνια, ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν».

Ο Ανδρέας Παπαδάκος επισημαίνει «ο Παναγιώτης είναι νέος και ως νέος πρέπει να έχει επιλογές και δικαίωμα για να μείνει και να δημιουργήσει στον τόπο του. Είμαι υπερήφανος που είναι μαζί μας και τον ευχαριστώ όπως και όλους τους υποψηφίους μας».

Βερόνικα Κογκάκη

Με σπουδές στη Διοίκηση των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, καθώς και στον κλάδο του Τουρισμού η Βερόνικα Κογκάκη ενώνει τις δυνάμεις της και τη φρεσκάδα της με τον Ανδρέα Παπαδάκο εκπροσωπώντας τη γενιά της στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ίδια αναφέρει «οκ. Παπαδάκος δίνει χώρο στη γενιά μου της οποίας οι προοπτικές είναι περιορισμένες. Με τη νίκη του κ. Παπαδάκου η γενιά μου θα μπορεί να κάνει ξανά όνειρα για μια καθαρή, λειτουργική και με ανάπτυξη Ήλιδα».

Ο κ. Παπαδάκος μεταξύ άλλων τονίζει «η Βερόνικα όπως και όλα τα νέα παιδιά της ηλικίας της, έχουν δικαίωμα να ζήσουν, να κάνουν προκοπή και να δημιουργήσουν τις οικογένειές τους στο τόπο τους και δεσμευόμαστε η δική μας παράταξη να δώσει ελπίδα και λύσεις στις επιθυμίες τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00