Αρχική » Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Τζίφα του Παναγιώτη στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου

Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Τζίφα του Παναγιώτη στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου

από Maria Petroutsa

Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Τζίφα του Παναγιώτη

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Κανέλλα Παπαλεξοπούλου με την οποία έχουμε δύο παιδιά και κατοικώ μόνιμα στη Ζαχάρω. Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. γιατί: 

Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Ζαχάρω έχει ανάγκη από σταθερότητα, δημιουργία, ανάπτυξη, όραμα ˙ από μια στιβαρή και αποτελεσματική Δημοτική Αρχή έξω από συμφέροντα, μικροπολιτικές πρακτικές και προσωπικές φιλοδοξίες. 

Τα τέσσερα αυτά χρόνια η Δημοτική Αρχή έχει θέσει τα θεμέλια ώστε να μιλάμε πλέον για έναν ισχυρό δήμο που έχει αποκαταστήσει το όνομά του, έχει βγει από την αφάνεια και τη στασιμότητα και έχει μπει σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

Το όνειρο μου, τα σχέδια μου, η αγάπη μου για την περιοχή βρίσκουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου απόλυτη σύμπνοια απόψεων. Το ήθος του, η μεγάλη του αγάπη και το όραμά του για την περιοχή, ο πολυετής αγώνας που έχει δώσει κι εξακολουθεί να δίνει, η ανιδιοτελής προσφορά του με κάνουν να συμπορευτώ και να αγωνιστώ μαζί του για τον Δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας του σήμερα και αύριο. Κρίνοντας το έργο που έχει ήδη γίνει και όσα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, είμαι βέβαιος ότι οι δημότες μας θα δώσουν τη νίκη στις εκλογές του Οκτώβρη στη Δημοτική Αρχή για να συνεχίσει το έργο της.

Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου στο Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας με την υπόσχεση ότι θα είμαι όχι απλά δίπλα τους αλλά και συνοδοιπόρος σε κάθε θέμα που τους απασχολεί για ένα δήμο που θα μπορούν τα παιδιά μας να σχεδιάσουν το μέλλον τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00