Αρχική » Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος συμπορεύεται με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο -«Μαζί στην κοινή προσπάθεια για την Αρχαία Ολυμπία»

Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος συμπορεύεται με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο -«Μαζί στην κοινή προσπάθεια για την Αρχαία Ολυμπία»

από Maria Petroutsa



Με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Μαθηματικός Γιάννης Γεωργακόπουλος, γιος του για πολλά χρόνια Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Γεωργακόπουλου.


Οι δύο άνδρες συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια για τη συνεργασία τους ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου. Ο κ. Γεωργιόπουλος, καλωσορίζοντας τον κ. Γεωργακόπουλο, δήλωσε:
«Ένας νέος επιστήμονας, με υψηλή κατάρτιση, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, ενεργός πολίτης και με οικογενειακή παράδοση στην αυτοδιοίκηση πείστηκε από την πρότασή μας και ενώνει μαζί μας τις δυνάμεις του για μια κοινή προσπάθεια που θα ανεβάσει την Ολυμπία πιο ψηλά. Μαζί με τα παραπάνω χαρακτηριστικά του γνωρίσματα ο Γιάννης φέρνει και έναν αέρα ανανέωσης, νέων ιδεών και αντιλήψεων. Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας και όλοι μαζί, παλιά και νέα στελέχη, μπορούμε να φέρουμε τη μεγάλη νίκη, δίνοντας συνέχεια στο έργο μας για την ανάπτυξη και την προοπτική του τόπου μας».
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας πρέπει να είναι γνώστης των σοβαρών θεμάτων του τόπου, να συζητά και να μπορεί να συνθέτει τις ιδέες και τις απόψεις των συνεργατών του, να έχει γνώσεις, άποψη, ιδέες, εμπειρία αλλά και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει και να απαιτήσει.
Το μέλλον της Ολυμπίας θα κριθεί από το πόσο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα όσα αναφέρονται στη μελέτη της ΔιαΝΕΟσις για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του τόπου, μια τεράστια επιτυχία που πρέπει να πιστωθεί στο σημερινό Δήμαρχο.
Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι ο σημερινός Δήμαρχος και υποψήφιος για την ερχόμενη πενταετία, κ. Γεωργιόπουλος έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και με συνεργάτες που ξεκινούν από την ίδια με αυτόν αγάπη για τούτο τον τόπο, που θα έχουν τη διάθεση προσφοράς στα κοινά και που θα εργαστούν για την αξιοποίηση όλων των ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, μπορεί να οδηγήσει την Ολυμπία στην ανάπτυξη που δικαιούται και της αξίζει!
Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για τον τόπο μας με τους συνυποψήφιους της παράταξης της οποίας ηγείται ο κ. Γεωργιόπουλος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00