Αρχική » Τοποθέτηση νέων πυροσβεστικών κρουνών στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Τοποθέτηση νέων πυροσβεστικών κρουνών στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

από Maria Petroutsa


Νέους πυροσβεστικούς κρουνούς τοποθέτησε η ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας σε διάφορες Κοινότητες του Δήμου, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των μέσων πυρόσβεσης για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών.


Συγκεκριμένα έχουν τοποθετηθεί 2 κρουνοί στην Αρχαία Ολυμπία + 2 στον οικισμό Δρούβα, στον Πλάτανο (1 στην Αγία Μαύρα και 1 στη διασταύρωση με εθνική οδό), Πουρνάρι, Ηράκλεια, Καυκανιά, Πελόπιο, Νεράιδα, Μηλιές, Υψηλό και Κούμανι, κ.α.
Επιπλέον, στις γεωτρήσεις Λάλα, Αγίας Μαύρας, Αχλαδινής και Μηλεών έχουν τοποθετηθεί βάνες με ταχυσυνδέσμους για εφοδιασμό νερού στα πυροσβεστικά οχήματα και τα βυτιοφόρα. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας «οι νέοι πυροσβεστικοί κρουνοί και οι βάνες που τοποθετήθηκαν έγιναν με χρήματα από το ταμείο της ΔΕΥΑ, στο πλαίσιο της συνεισφοράς μας στην αντιπυρική θωράκιση της περιοχής. Από την υπηρεσία μας γίνεται συχνά έλεγχος σε όλα τα υδροστόμια για την καλή λειτουργία τους, ώστε την κρίσιμη στιγμή να είναι αποτελεσματικά και λειτουργικά».


Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00