Αρχική » Φοβερή συναυλιακή βραδιά στο Κουνουπέλι!- Τα… έσπασαν οι Route 55

Φοβερή συναυλιακή βραδιά στο Κουνουπέλι!- Τα… έσπασαν οι Route 55

από Maria Petroutsa

12ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Μια φοβερή συναυλιακή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κουνουπέλι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Οι Route 55 σε ρυθμούς Rock, Funk, Rock ‘n’ Roll και Blues, χάρισαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο δυναμισμό και ενέργεια, με το κοινό να ανταποκρίνεται ιδιαιτέρως!

Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Χαιρετισμό απεύθυναν στην εκδήλωση τόσο ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, όσο και ο Αντιπεφεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης. 

Παρόντες ήταν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρα Γιαννίτση, Κωνσταντίνος Χαντζής και Παναγιώτης Βαγγελάκος, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ανδραβίδας-Κυλλήνης Πέτρος Ανυφαντής, η η δημοτική σύμβουλος Πόλυ Μπιτούνη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Μανολάδας Ξενοφών Ανδρέου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ζωή Δημοπούλου, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, κ.α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00