Αρχική » Ο Βιολογικός Καθαρισμός της Βάρδας σε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό Ιστορική ημέρα για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ο Βιολογικός Καθαρισμός της Βάρδας σε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό Ιστορική ημέρα για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

από Maria Petroutsa


Γ. Λέντζας: «Δεσμευτήκαμε, εργαστήκαμε και πλέον υλοποιούμε!»

Η 11η Σεπτεμβρίου 2023 είναι ιστορική ημέρα για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και για την Βουπρασία. Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ο Βιολογικός Καθαρισμός της Βάρδας παίρνει σάρκα και οστά.
Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης προκήρυξε ανοικτή διαδικασία μέσω του εθνικού συστήματος ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΒΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΒΑΡΔΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ», προϋπολογισμού 12.147.600 ευρώ για την κατασκευή χωρίς Φ.Π.Α. και 892.800 ευρώ πλέον Φ.Π.Α 24% για την τριετή λειτουργία του έργου.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».
«Δεσμευτήκαμε για το εμβληματικό αυτό έργο, εργαστήκαμε σκληρά και μεθοδικά, και πλέον υλοποιούμε! Ο Βιολογικός Καθαρισμός Βάρδας δημοπρατείται! Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια γίνεται πράξη! Ευχαριστώ όλη τη Δημοτική Αρχή, τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και κάθε έναν ξεχωριστά που συνέβαλε στην ολοκλήρωση αυτού του οράματος. Το έργο ανήκει στους δημότες!», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00