Αρχική »        Ανδρέας Παπαδάκος: Καλή σχολική χρονιά !

     

Δίπλα στη νεολαία, στο μέλλον και την ελπίδα του τόπου όπως αποκαλεί τα νέα παιδιά, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος παρακολουθώντας τον αγιασμό, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Παπαδάκος σε σύντομες συζητήσεις που είχε με τους μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκε, τους ευχήθηκε υγεία, καλή χρονιά και τα παρότρυνε να μείνουν προσηλωμένα στο στόχο τους και να μη συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο από ό,τι αξίζουν.

Η απήχηση του κ. Παπαδάκου είναι γνωστή στη νεολαία την οποία υποστηρίζει έμπρακτα εδώ και χρόνια μέσα από κοινωνικές, πολιτιστικές και ιδιαίτερα αθλητικές δράσεις, μένοντας διαρκώς δίπλα της. Όμως και τα παιδιά έχουν άνεση μαζί του καθώς πρώτος ο κ. Παπαδάκος τα προσεγγίζει και τους δίνει το ελεύθερο.

Θερμότατη υποδοχή του επιφύλαξαν και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων και παράλληλα είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με τους γονείς που συνάντησε στα σχολεία.

Ο κ. Παπαδάκος επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Σαβαλίων, το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00