Αρχική » ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ

από Maria Petroutsa


«Δίπλα στις ανάγκες τις επιθυμίες όλων των πολιτών»
· Το έργο είναι μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος από “Α. Τρίτσης” που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και περιλαμβάνει ανάλογα υπαίθρια γυμναστήρια και χώρους αναψυχής σε 60 χωριά της Ηλείας


Μια ακόμα δέσμευση του Νίκου Κοροβέση προς τους πολίτες της Ηλείας και συγκεκριμένα του Κάστρου Κυλλήνης πήρε σάρκα και οστά, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού και τον βοηθό περιφερειάρχη Χρήστο Μπιλίρη να επισκέπτονται την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το νέο υπαίθριο γυμναστήριο που παραδόθηκε προς χρήση σε όσους αγαπούν την άθληση και μέχρι σήμερα δεν είχαν ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε ανάλογα γυμναστήρια, με πλήρη και σύγχρονο ολοκληρωμένο εξοπλισμό.


Και το έργο αυτό, όπως και όσα προηγήθηκαν ή θα ακολουθήσουν, είναι μέρος του προγράμματος αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της Περιφέρειας από το πρόγραμμα “Αντώνης Τσίτσης” προϋπολογισμού περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ. Στην Ηλεία περιλαμβάνει ανάλογα υπαίθρια γυμναστήρια και χώρους αναψυχής σε 60 χωριά σε όλο το νομό και συνολικά 180 και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.


«Είπαμε ότι είμαστε εδώ για όλους και το αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη και όχι με λόγια. Με αυτό το πρόγραμμα, στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τους υπάρχοντες χώρους άθλησης και βεβαίως να δημιουργήσουμε καινούργιους, υπαίθριους, για να έχουν σε αυτούς ελεύθερη πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι του νομού και οι δημότες των χωριών που δεν είχαν προηγουμένως την συγκεκριμένη δυνατότητα.
Το υπαίθριο γυμναστήριο στο Κάστρο της Κυλλήνης ήταν μια προσωπική μου δέσμευση προς τους κατοίκους της περιοχής και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου προκειμένου να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των πολιτών και να βρουν οι νέοι μας μιας δημιουργική διέξοδο», δήλωσε ο Νίκος Κοροβέσης.


Από την πλευρά του ο Χρήστος Μπιλίρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση του υπαίθριου γυμναστηρίου στην κοινωνία της περιοχής τονίζοντας πως «η περιφερειακή μας αρχή αποδεικνύει στην πράξη πως στέκεται δίπλα στις ανάγκες όλων. Είμαστε χαρούμενοι που όλοι οι πολίτες του Κάστρου και της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα οι νέοι θα έχουν πλέον ένα νέο και υπερσύγχρονο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00