Αρχική » ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΝΤΖΑ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

ΟΜΙΛΙΑ ΛΕΝΤΖΑ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

από Maria Petroutsa

Η Ανδραβίδα μίλησε: Δήμαρχος ξανά ο Γιάννης Λέντζας!

«Η Ανδραβίδα σήμερα έδειξε με εκκωφαντικό τρόπο τον νικητή! 

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζει πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος με την δική σας στήριξη! Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζει σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία!». Με αυτά τα λόγια έκλεισε την προεκλογική του ομιλία στην Ανδραβίδα, το βράδυ της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και επικεφαλής της Νέας Πορείας Γιάννης Λέντζας.

Κοιτάζοντας στα μάτια τους εκατοντάδες κατοίκους που «πλημμύρισαν» την πλατεία Αγίας Σοφίας μπροστά από το εκλογικό κέντρο της «Νέας Πορείας», ο Γιάννης Λέντζας, έκανε απολογισμό του μεγάλου έργου που πραγματοποιήθηκε αυτά τα τέσσερα χρόνια στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε στους στόχους της νέας πενταετίας για την Δημοτική του Αρχή. Μεταξύ των στόχων αναφέρθηκε στην ίδρυση αυτόνομης Πολεοδομίας στον Δήμο με έδρα την Ανδραβίδα. 

Παράλληλα, τόνισε πως η αντίπαλη παράταξη δεν έχει να παρουσιάσει καμία πρόταση για το μέλλον του Δήμου, παρά μόνο άρνηση και μιζέρια. «Η σύγκριση μαζί τους είναι ισοπεδωτική!», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στο τέλος της ομιλίας ο Γιάννης Λέντζας παρουσίασε του όλους τους δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους της «Νέας Πορείας». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00