Αρχική » Νέο κατάστημα VICKO στον Πύργο!

Νέο κατάστημα VICKO στον Πύργο!

από Maria Petroutsa

Την Δευτέρα 1η Απριλίου η πόλη του Πύργου έγινε πλουσιότερη κατά μία επιχείρηση καθώς οι επιχειρηματίες αδερφές Τσακοπιάκου με καταγωγή από το χωριό του Αμπελόκαμπου επέκτειναν την επιτυχημένη αλυσίδα καταστημάτων VICKO και στην πόλη του Πύργου.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος στην Αμαλιάδα, ήρθε και η σειρά της πρωτεύουσας του νομού να προμηθευτεί οικονομικές οικιακές συσκευές ,διακοσμητικά και είδη σπιτιού στην καλύτερη ποιότητα.

Το προσωπικό εξαιρετικά πρόθυμο να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη και να τον  βοηθήσει στην επιλογή μιας τεράστιας ποικιλίας ειδών.

Οι βιτρίνες του καταστήματος είχαν Πασχαλινό decor ενώ μπαλόνια με το λογότυπο του VICKO στόλιζαν την είσοδο του καταστήματος.

Πλούσιο catering είχε τοποθετηθεί μπροστά από το μαγαζί ώστε να φιλέψει τους καλεσμένους των εγκαινίων. Δημότες του Πύργου, της Αμαλιάδας αλλά και του Αμπελοκάμπου , συγγενείς και προσωπικοί φίλοι τίμησαν με την παρουσία τους τις αδερφές Τσακοπιάκου.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος με την συνοδεία αρκετών ιερέων. Έρανε με αγιασμό το κατάστημα και τους παρευρισκόμενους και έδωσε τις ευχές του για πρόοδο και καλές δουλειές στους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Τις ευχές του έδωσε και ο επίσημος προσκεκλημένος Ανδρέας Παπαδάκος, επικεφαλής της παράταξης «Ήλιδα 36»  στις αδερφές Τσακοπιάκου μιας και τους ενώνει κοινή καταγωγή από το χωριό του Αμπελοκάμπου.

Αλλά και ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής με την συνοδεία των Αντιδημάρχων του τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του νέου καταστήματος και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Αρκετοί ήταν οι πελάτες που προτίμησαν τα Vicko προϊόντα και έκαναν τα πρώτα τους ψώνια. Το κατάστημα γέμισε με κόσμο και αρκετοί εντυπωσιάστηκαν με τις τιμές και την ποικιλία των ειδών.

Οι καλεσμένοι κεράστηκαν γλυκό και ποτό από την ομάδα του catering που βοηθούσε ακούραστα.

Εμείς ευχόμαστε στις αδερφές Τσακοπιάκου τα καλύτερα, μιας και η επιχείρηση VICKO είναι αρκετά δημοφιλής στα μεγάλα αστικά κέντρα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών χρόνια τώρα. Ευχόμαστε να εδραιωθεί και στην πόλη του Πύργου, όπως έχει αγαπηθεί από την πόλη της Αμαλιάδας.

Φωτογραφίες -Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00