Αρχική » Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Η ενεργειακή αναβάθμιση του Κ.Υ Ανδρίτσαινας, γίνεται πράξη

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου: Η ενεργειακή αναβάθμιση του Κ.Υ Ανδρίτσαινας, γίνεται πράξη

από Maria Petroutsa

                                                                          

-«Η Κυβέρνηση στηρίζει ουσιαστικά την δημόσια υγεία»

Την ικανοποίησή της για την επιλογή, από το ΤΑΙΠΕΔ, αναδόχου που θα εκτελέσει το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας, εξέφρασε η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.

Η θετική αυτή εξέλιξη, έρχεται ως αποτέλεσμα στοχευμένης αξιοποίησης κονδυλίου ύψους 1 εκ. ευρώ, καθώς το Υπουργείο Υγείας, σε συνεννόηση με το  ΤΑΙΠΕΔ, υλοποιεί ένα πλήρες πρόγραμμα για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής του υποδομής, μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης. Μια ανάγκη που είχε τονίσει η κα. Αυγερινοπούλου, τόσο κατά την διάρκεια  συνάντησης που είχε ήδη από τον Ιούλιο του 2022 με την τότε ηγεσία του Υπ. Υγείας,  όσο και με αναφορές στην Βουλή, στο πλαίσιο  της διαρκούς μέριμνάς της για την Δημόσια Υγεία.

Η κα. Αυγερινοπούλου, που βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, την τοπική  κοινωνία και τους ετεροδημότες που διαμένουν εκτός Ηλείας, χαιρετίζει την σημαντική αυτή εξέλιξη, για την αναβάθμιση των υποδομών στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, που αποδεικνύει έμπρακτα και το βάρος που δίνει η  Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και πρόληψης.

Όπως τόνισε, «η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, με προσήλωση και συνέπεια, θέτουν στρατηγικές προτεραιότητες και κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις της δεύτερης κυβερνητικής θητείας. Στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, αναβαθμίζονται οι υποδομές, με την Κυβέρνηση να επικεντρώνεται ουσιαστικά στα ζητήματα της δημόσιας υγείας και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχαν συμπεριληφθεί τα Κ.Υ Βάρδας και Σιμόπουλου ανάμεσα στα τέσσερα Κέντρα Υγείας της 6 ης ΥΠΕ για τα οποία υπεγράφη, παρουσία του Υπουργού Υγείας, η σχετική σύμβαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00