Αρχική » Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης κι εξωραϊσμού των σχολικών μονάδων του δήμου Ζαχάρως

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες συντήρησης κι εξωραϊσμού των σχολικών μονάδων του δήμου Ζαχάρως ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Ήδη έχει τοποθετηθεί η νέα πιστοποιημένη παιδική χαρά στο Α΄ Νηπιαγωγείο Ζαχάρως, έχουν βαφτεί τα παγκάκια και οι μπασκέτες του Δημοτικού Σχολείου, έχει ανακαινιστεί το κυλικείο, έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο των κιγκλιδωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Ζαχάρως και θα βαφτούν τα κιγκλιδώματα στο Β΄ Νηπιαγωγείο.

Υπεγράφη, επίσης, σύμβαση με τον ανάδοχο, ύψους 26.500 ευρώ, με χρηματοδότηση από το δήμο από ίδιους πόρους και έχουν αρχίσει οι εργασίες για τον εξωραϊσμό του προαυλίου του Α΄ Νηπιαγωγείου με την αντικατάσταση του υπάρχοντος από νέο προβλεπόμενο για τα σχολεία χαλίκι και την κατασκευή στεγάστρου που ενώνει τις αίθουσες του Νηπιαγωγείου με το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως αλλά και την τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Κακοβάτου.

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μονάδων Δημοτικού Ζαχάρως, Β΄ Νηπιαγωγείου, Γυμνασίου-Λυκείου Ζαχάρως, Δημοτικού Κακοβάτου, Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου Ν. Φιγαλείας, εργασίες ύψους 41.600 ευρώ, με χρηματοδότηση του υπουργείου για το σκοπό αυτό. Οι εργασίες περιλαμβάνουν βάψιμο αιθουσών και εξωτερικών τοίχων, επισκευές φθορών και αντικατάσταση κουφωμάτων, βάσει των αιτημάτων των διευθυντών των σχολικών
μονάδων και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Τέλος, στις 21 ή 22 Αυγούστου, σύμφωνα με τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο, θα ξεκινήσουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ζαχάρως οι εργασίες κατασκευής δύο γηπέδων μπάσκετ-βόλεϊ στο Γυμνάσιο και ενός γηπέδου μπάσκετ-βόλεϊ στο Λύκειο, κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλε ο δήμος στην ΚΤΥΠ, η οποία δεσμεύτηκε ότι σε επόμενη φάση θα προχωρήσει στην κατασκευή γηπέδων στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ν. Φιγαλείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00