Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”-Ο Γιάννης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Παπαδημητρίου, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι Νομικός και από τους πιο δραστήριους Δικηγόρους του Πύργου. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης με ειδικότητα στα ΜΜΕ.
Ασχολείται με τα κοινά από το 2014, όταν τότε για πρώτη φορά έβαλε υποψηφιότητα με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου. Ενώ το 2019 εξελέγη τρίτος σε σταυρούς προτίμησης σε όλο τον συνδυασμό.
Έχει διατελέσει με την παρούσα Δημοτική Αρχή Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης, ενώ στην τρέχουσα περίοδο είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.
Όπως δήλωσε:
«Αποτελεί ύψιστη τιμή στο πρόσωπό μου η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου να με συμπεριλάβει ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο».
Η κοινή μας πορεία από το 2014 δομημένη σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, κοινών αγώνων και κοινών σκοπών, αποτελεί εχέγγυο για την πραγματοποίηση αυτών, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας.
Μέσα από πρωτόγνωρες για όλους συνθήκες, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με την πανδημία του covid 19 , καταφέραμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο Δήμο μας με προτεραιότητα τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Ο Δήμος μας έχει Δήμαρχο που μιλά με πράξεις και έργα!!! Με την υποψηφιότητά μου τάσσομαι απερίσπαστα στο πλευρό του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας σε όλα τα επίπεδα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00