Αρχική » Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗ Ν. ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗ Ν. ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ

από Maria Petroutsa

Δύο ακόμα επιτυχημένες παραστάσεις Καραγκιόζη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μικροί μας φίλοι στις τοπικές κοινότητες Ν. Φιγαλείας και Γιαννιτσοχωρίου, στις 12 και 13 Αυγούστου αντίστοιχα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ζαχάρως.

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φιγαλείας παρουσιάστηκε «Ο Καραγκιόζης στο λούνα παρκ» ενώ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Γιαννιτσοχωρίου «Ο Καραγκιόζης και οι επτά γαμπροί στο Κιούπι» από τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Αθανασίου. Οι φιγούρες, η μουσική και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα συνυπήρξαν αρμονικά προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα. Τα παιδιά και οι γονείς τους καταευχαριστηθηκαν τις διαχρονικές ατάκες του Καραγκιόζη και γέλασαν με την ψυχή τους δίνοντας το πιο ζεστό τους χειροκρότημα.

Η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Σκαλτσά ευχαρίστησε τους προέδρους των κοινοτήτων και καλωσόρισε το κοινό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «είναι μεγάλη μας χαρά που φέτος τα παιδιά και των πιο απομακρυσμένων κοινοτήτων του δήμου μας μπορούν να απολαύσουν τον μοναδικό και παραδοσιακό Καραγκιόζη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει