Αρχική » “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”- Ο Ανδρέας Σπυρούλιας υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Ανδρέας Σπυρούλιας.

  • Ο Ανδρέας Σπυρούλιας είναι Πολιτικός Μηχανικός (Απόφοιτος του Παν/μίου Πατρών) με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων (ΕΑΠ) και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΑΣΣΟΕ-ΕΜΠ). Έχει δραστηριοποιηθεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας τόσο στον Πύργο όσο και την Αθήνα σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Πύργου.
    Ο ίδιος δηλώνει για την υποψηφιότητά του: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο για την τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του. Ο Δήμαρχος, έχει αποδείξει στη θητεία του πως αγαπά την πόλη και τους συνδημότες του, τόσο κάνοντας έργα κι εκσυγχρονίζοντας τον Δήμο καθώς και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών, όσο και ως ιατρός στο Νοσοκομείο του Νομού μας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του. Πολλοί στόχοι ήδη επιτεύχθηκαν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και ακόμη περισσότεροι μπορούν να γίνουν πράξη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00