Αρχική » Ανάγκη για αλλαγή στο δήμο Ήλιδας-Ανδρέας Παπαδάκος: Δήμαρχος για όλους ( 2 νέοι υποψήφιοι)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές του υποψηφίου δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του ψηφοδελτίου του ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.
Πρώτη επιλογή του κ. Παπαδάκου και των συνεργατών του, είναι να συμπεριλάβουν σε αυτό «φρέσκα και άφθαρτα» πρόσωπα με όραμα και όρεξη για δουλειά τα οποία προέρχονται από όλες τις περιοχές του δήμου Ήλιδας και από όλα τους επαγγελματικούς χώρους.
Από τις επαφές του ο κ. Παπαδάκος διαπιστώνει την ανάγκη για αλλαγή στο δήμο και τις πραγματικά τριτοκοσμικές εικόνες της Αμαλιάδας και των κοινοτήτων, τις οποίες οι μέχρι τώρα δήμαρχοι θυμούνται μόνο προεκλογικά.
Στο ψηφοδέλτιο νίκης του αυριανού δημάρχου Ήλιδας Ανδρέα Παπαδάκου, βρίσκονται πλέον ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και ο Παναγιώτης Λαζανάς.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι Μηχανολόγος – Εργοδηγός, Εργολήπτης Δημοσίων Έργων και Εργολάβος Κτηριακών εγκαταστάσεων, με εμπειρία 40 χρόνων στο χώρο. Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση στις κατασκευές και στην παρούσα χρονική περίοδο είναι εργοταξιάρχης σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ηλεία σε πολλά έργα.
Στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου συνάντησε έναν «καθαρό» άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του και θέλει να προσφέρει. Έτσι αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί του και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο. Ο κ. Παπαδάκος στον πρόσωπο του κ. Θεοδωρόπουλου εκτός από έναν επιτυχημένο επαγγελματία, βρήκε έναν πολύτιμο συνεργάτη και γνώστη των ζητημάτων της Ήλιδας με διάθεση αυτά να επιλυθούν.

Παναγιώτης Λαζανάς


Με καταγωγή από το Σιμόπουλο ο Παναγιώτης Λαζανάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην τόσο εγκαταλελειμμένη Πηνεία, την οποία θυμούνται όλοι κάθε τέσσερα χρόνια, όπως ο ίδιος αναφέρει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγιος που αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παπαδάκου καθώς γνωρίζει πως είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει έργα, σε σχέση με τους άλλους οι οποίοι μένουν μόνο στα προεκλογικά λόγια, όπως έχει αποδείξει η πολιτική τους πορεία. Τα προβλήματα της Πηνείας επισημαίνει ότι είναι χρόνια και η ερημοποίηση της περιοχής είναι εμφανέστατη. Ο Παναγιώτης Λαζανάς είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και παράλληλα ασχολείται και με αγροτικές εργασίες. Είναι πρόεδρος των «Νέων» Πηνείας και πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και ζει με την οικογένειά του στο Σιμόπουλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00