Αρχική » Κουτσομπόλης 28/1-4/2: Ο γάτος που πριν πεθάνει σκούζει, ο μεσάζοντας στον Φαρμάκη και τα ρέστα στη ΔΕΗ

Κουτσομπόλης 28/1-4/2: Ο γάτος που πριν πεθάνει σκούζει, ο μεσάζοντας στον Φαρμάκη και τα ρέστα στη ΔΕΗ

από Άκης Χουζούρης

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι. Αρκετά “ζεστή” αυτή η εβδομάδα παρά το κρύο και την αποπνικτική ατμόσφαιρα της Αμαλιάδας.

Στην αρχή της εβδομάδας έγινε δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Ήλιδας. Πέρασε το θέμα του Ηλείου, μάλλον χωρίς επαρκή νομική κάλυψη. Υπενθυμίζω οτι αυτό το θέμα δεν πέρασε με Αντώνη Πατρινό ως Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου πριν 2 χρόνια, που “προστάτευσε” τους Δημοτικούς συμβούλους από τις μπαγαποντιές Λυμπέρη. Το αν είναι “Εγγυητής” ή εγγυάται ο Δήμος τα χρέη του Ηλείου είναι “ψιλά” γράμματα για το Λυμπέρη και την παρέα του. Η ΔΕΗ τι λέει για όλα αυτά; Θα υπάρξει πολιτική στήριξη και παρέμβαση στη ΔΕΗ;

Κάποιοι φίλοι είπαν σε άλλους φίλους οτι εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Μπράμος μαζί με πρώην Δήμαρχο που κατεβαίνει πάλι, σε γνωστό γραφείο της Αμαλιάδας. Το μενού; Μάλλον οι περιφερειακές εκλογές και πώς θα χωρέσουν όλοι στο ψηφοδέλτιο Φαρμάκη υποστηρίζοντας παράλληλα δημοτικά ψηφοδέλτια. Πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Δύσκολα ο Φαρμάκης να συμφωνήσει…

Κατά την Πέμπτη εμφανίστηκε και ο Κωνσταντόπουλος ως ανακοίνωση της παράταξής του μόνο σε ένα site. Τι έγινε τελείωσαν τα χρήματα του αγώνα; Μόνο σε ένα site; Σ’ αυτό το κείμενο ολικής κατακρεούργησης της Πολιτικής, τα βάζει κυρίως με τον Παπαδάκο. Η στήλη μας πήρε τηλέφωνο τον Ανδρέα Παπαδάκο να κάνει καμία δήλωση, αλλά ο ίδιος επιμένει να απαντάει με έργα και λόγια αρχών. “Δεν ασχολούμαι με ………………… προσωπικότητες, μας απάντησε”. Οι τελίτσες δεν είναι η λέξη “αξιόλογες”, σας βοηθάω να το βρείτε. Ούτε το “ανεβασμένες”… Το κείμενο Κωνσταντόπουλου “άντεξε” στην επικαιρότητα περίπου 3 ωρίτσες και μετά έφυγε προς τη λήθη, όπως και τα “γατιά που σκούζουν πριν ψοφήσουν”, όπως λένε και στην επαρχία.

Εμείς ως στήλη στείλαμε ερευνητές στο Τορόντο στο γραφείο του Παπαδάκου και βρήκαμε ένα πρόχειρο κείμενο που είναι η απάντηση Παπαδάκου. Μιλάει για όλα αυτά που λέει ο Κωνσταντόπουλος, αλλά και για πολλά άλλα που έχει κάνει ο Κωνσταντόπουλος και δεν έχει δώσει απολογισμό και λογαριασμό.

Να διευκρινίσω ότι υπάρχει απάντηση και για τα πούρα Παπαδάκου. Ναι, ο Παπαδάκος τα πληρώνει τα πούρα που κάνει, δεν παίρνει δανεικά ούτε υπόσχεται οτι θα τα αγοράσει. Έτσι είναι ο Παπαδάκος. Αν αλλάξει συμπεριφορά για τον κάθε Κωνσταντόπουλο, τότε θα είναι Δήμαρχος σαν όλους τους άλλους που προσποιούνται τους καθώς πρέπει. Επίσης τα ωραία περί “Αριστερού αναχώματος” που λέει ο Κωνσταντόπουλος, μάλλον ανακοίνωση πρέπει να βγάλει η Νέα Δημοκρατία. Δέχεται αυτά που λέει ο Κωνσταντόπουλος;

Αρκετά με τον Κωνσταντόπουλο. Έχουμε Βουλευτικές εκλογές. Και τώρα που μιλάμε κάποιοι αρχίζουν να κλαίνε στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου. Μάλιστα έπεσε από ομάδα υποψηφίου Βουλευτή η ιδέα να πάρουν το μικρόφωνο από τα χέρια του Βουρλιώτη στο “Άκου Μάνα” και να τραγουδήσουν το “Άκου Ν.Δ.” για όλους έχει ο Θεός όχι μόνο για τους γνωστούς…Κι ίσως το δικό μου άστρο να ‘ναι κάπου εκεί στο φως…Άκου μάνα για όλους έχει ο θεός. Και μας χωράει ο ουρανός. ο γαλάζιος.

Τέλος αφήνω ασχολίαστο την ανακοίνωση του τέσσερα έβδομα ψηφοδέλτιου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Όταν ανακοινώσουν και τα άλλα κόμματα, τότε θα γίνει ολοκληρωμένος σχολιασμός. Γιατί δεν μου αρέσει που γελάνε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αφήσανε να βγάλει τα κάστανα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με τα ψηφοδέλτια και τώρα χασκογελάνε με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις. Ε, όχι δεν είναι σωστό. Πρέπει να γελάμε με όλα τα κόμματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00